Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DjDanee87

addikt

válasz Blizz #6548 üzenetére

Aha köszi utánanéztem, nem is tudtam hogy mindennek van ez a 3 szintje. A unique kesztyűm alapból is exceptionel volt, de az amor amit használok nem - azt upgradeltem.

Ha Black rúnaszó kellene jobb fegyverrel, akkor azt csak úgy tudom ha találok vagy csinálok elite szintű kalapácsot neki és abba teszek új rúnákat. Farmolgattam Act 1 - Pit-et mert állítólag ott eshetnek jó cuccok mert lvl85. Már találtam is két fehér elite macet, de sajna a socketelés nem jött rajtuk össze: 1 illetve 2 socketes lett belőlük, a Blacknek meg 3 kell. Farmolok tovább, majd csak találok egyet ami jó.

Viszont esett Ethereal Thresher 5 sockettel, ami ha jól sejtem a lehető legjobb alapja a Merc-nek szánt Obediencenek - viszont nincs már hozzá rúnám jelenleg, tegnap csináltam egyet szar alapba :B

Az attack ratinget én is szeretem, azért is örülök az Aldur's Rhythm set itemnek. Black mellett használom második fegyvernek. Jó a sebzése és a cipővel együtt 2-es set bonussal használom ami ad +150% attack ratinget. Razor's Edgem nincs.

Új hozzászólás Aktív témák