Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- ASUS ROG Ally
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
mcsabee #5762 üzenetére
Hát igen, én általában bírom a leguccsó cselendzsekig, de bevallom énis feladom a végén(több hónap gameplay, és ha falhozvágom az agyam akkorsem jutok tovább). Egyszerűen az alap mapokon már úgy loholok át bármeik karival, mintha nemis lenne, de hogy például Belialt, vagy Quov Tsint, hogy mégis mivel lehet megütni, egyszerűen nemértem. És ez az a pont ahol én mondtam, h "soklessz! HE!" 400as allressel, 80-90% maxressel, és átlag 30% absorbbal legyazál mint a szart egy full elemental dmgés boss. Ez már nálam is kibassza a biztit. nemazért meg leüt. hanem mert effektíve külön gear kell ahhoz, h eléálljak. ha nyernék sem fogadnám nagyon el.
Nem általánosítani szeretnék, de tipikus pontokon untad meg a játékot. az elején minél hamarabb, junikba kell bújni, így a gyors instapawnok el-el fognak maradni. A witch meg simán egy undorító baromság, de én betudtam "hardcore" elemnek., +tartozik hozzá küldi, sztem elfért volna csak ott..
A másik, h az íjászok(itt a druida is lehet íjász, a necro meg xbowos, az assa dobótőrös, a barbi fejsze-dobálós...), talán a legnehezebb gameplayt nyújtják, Álltalánosan elemental dmgvel nyomulnak így %LSre nemigazán hagyatkozhatnak, szal marad a brutál velocitás, és a slowattacker+crushingb. combo.
Andrish Pl. ugyan evvel szopik, mindamellett, h ugye amúgy védi a cuccot. Először az bowazon, most az Elf(bowDruid)-el. Akinek nempasszol a gerilla játékmód, az nemfog messze jutni velük. Viszont akinek igen, azok a legkeményebb karikat tudhatják magukénak.
ha netán valaha újra ráfanyalodsz, próbálj vmi castert, vagy meeleet, de giga %LSel.
Szrk.: ja és a witchet nemlehet kinyírni, az "éneke" figyelmeztet, h közel van. Actonként 1-1 mapon van jelen kivéve 4.et. Ha netán rádugrott, ugyn. lolsummonnal csalogasd el a hullától.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- EAFC 26
- Apple iPhone Air - almacsutka
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- PS 5 1Tb Slim lemezes 1 éves. + PS 5 portal Hordtáskával.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest