- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- XMLTV EPG letöltő progi
- TCL LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
mcsabee #5751 üzenetére
Amúgy ezt a tápos itemezést, meg hagyuk, itt is megvan a fokozatosság, ahogy Andrish utalt rá
. Csak, ha hasonlítani kell, akk rögtön 4lóf*szerejéval csapsz le, és ez nő 2esével. Az alaphoz való hasonlítás gyak. szükségtelen, lévén, h totális átirata az alap gaménak.
Amúgy meg PRÓBÁÁÁÁLD KI! 140mb. Ezt 10perc alatt beröffented. Hajrá.(ha nemakarod megtanulni a modot, keress egy hülyét aki betanulja neked és kópozzatok
)
-
Sirandrish
legenda
válasz
mcsabee #5751 üzenetére
"Az igazán durva itemekért pedig kelljen nagyon sokat játszani, mint a D2-ben egy Death Fathom, vagy mondjuk egy tápos fcr, resist, stat, ar ring."
Egyetértek...Medianba ugyanis amint kimész a faluból ott egy láda ami tartalmazza a saját castodnak megfelelő seteket 10 szintenként..tehát minden 10 szinten kapsz egy full új, és a lehető legtáposabb setet.
Ugyan már...az alap D2 egy dolog..az érdemeit nem lehet és nem is szabad becsmérelni.
De van egy egyszerű dolog miszerint a Median JOBB!
Ez nem vélemény, ez tény!
És ez nem azért van mert az alap D2 szar hanem szimplán azért mert az alap D2 10+ éves, a Mediant meg hónapról hónapra fejlesztik, finomítják, csiszolják hogy az minden téren minél jobban kiszolgálja a játékost.Több kihívás, több boss, több dungeon, több item, és még sorolhatnám.
Ettől függetlenül persze nem kell ezzel játszani, csak szimplán megemlítettem hogy attól hogy 1-1 mod esetleg igénytelen vagy szar, a Median pont nem arról szól.
Sőt...én minden kőkemény 10éves gearel szaladgáló májer gyereket, aki azt mondja hogy "csukottszemmel ölök minden mert olyan kemény vagyok", azokat egytől egyik küldeném Median Hellre, és számolnám az izzadságcseppeket a homlokukon ahogy 1-1 boss úgy ölné le mindet egytől egyik, hogy azok még azt sem tudnák hogy balra vagy jobbra induljon....persze ez már csak az én perverzióm
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest