Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
mcsabee
üzenetére
Az én mercemnek nem megy .S kipróbáltam, 1k körül van a dmg-je, de nemtudja ezeket hozni egyedül. Ezért is gondoltam arra, hogy átállok meteorbosra, mert akkor nagyjából mindenhol tudok runolni (még baalrunt is egyszerűen tolhatok, minden probléma nélkül, talán CS az ami necces lesz. utsó hullám Baal előtt véletlenül nem mind fire immun? vagy ők posion, most nem emlékszem...), utána meg ha lesz több allskillem, átállok ligthos orbosra. Ő már tényleg mindent tud tolni. Tehát ezek a távlati tervek
.Viszont most 88as vagyok, tehát gyerünk BRezni, viszont felmerült egy kérdés bennem: 105fcr miért kell teléhez? Mindenki azt mondja, hogy szükség van rá, de miért? nekem most occu, meg spirit ad összvissz, tehát 65ön van, de így sem nagyon ütnek meg.
Ja, és milyen szintig érdemes elmeni MFhez? Minél magasabb, annál több a dropp? Úgy tudom 94es szint környékére érdemes elvinni azért.
És MFnél van felső határ? Én most 400körül járok, de 425 a max cél, az nemsokára elvileg meg is lesz (igen, cserébe a resistek nem az igaziak, és fcr-em sincsen, ez rossz dolog, de önmagában MFt van értelme növelni sokáig)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.