-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #14414 üzenetére
Persze, hogy el kell fogadnunk, én le is irtam azt hiszem h ha nem akarja eladni akkor tök mindegy mennyit ér.
És ebből nekem most csak annyi jött le hogy piaci rés van
De gyanitom azért mert találták egy hülyét aki az eth andyját 3 berért akarja adni ez nem azt jelenti h annyit is ér, hisz még nem vették meg. Én is olyan topikot kerestem ahol KERESNEK eth andyt és irtak be árat, ami egyértelműen annyit is ér mert annyiért oda adja, meg forditva hirdetheti amennyiért akarja...
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #14414 üzenetére
Nagy rúnákból eddig: 2x Ber, 4-5x Pul, 3x Lem, 3x Gul, 2-3x Ist, 1x Ohm, 3x Um, 2x Mal - ezek ugranak be, amiket már tuti elhasználtam.
Jelenleg pedig ezek vannak félrerakva: (fal, um, gul, vex, ko, Ist, lem, cham, pul)
ezekből nem mindegyik drop, van amit én raktam össze.De amúgy ja, én inkább gamelgetni szeretek, mint számolgatni, bár vannak olyan gamek, ahol ha átlépek egy határt, már én is matekozom. Lehet egyszer ez a game is erre a "sorsra" jut.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest