Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vaakuum

addikt

válasz vaakuum #10219 üzenetére

:Y Közben csak nem bírtam ki, ránéztem a d2jsp accountra. Látva a korábbi üzeneteket, már értem, miért 0 az egyenleg. Annó mikor abbahagytam a D2-t 2008-ban, az összes ladder cuccomat meg a jsp lóvét is freebe odaadtam valakinek. Azt már nincs meg, hogy mi alapján lett kiválasztva a szerencsés nyertes. És már rémlik, hogy magát a diabló accountot is odaadtam akkor valakinek, hogy véletlenül se tudjon visszarántani könnyen a játék. Valszeg ezért nem is tudtam visszaszerezni 2-3 éve, amikor eszembe jutott, hogy esetleg ránézzek. A második gyerek akkor lett 1 éves, így nagyon abba akartam hagyni az intenzív játékot. Ez akkor egész jól sikerült is, mostanra meg már megnőttek, szóval kezdhetem nézni, ki keres pgemeket aprójé, hátha nem egy 2 topázos 100-as armorban kell az assával mazohistában hellen rohangálni ... :DDD

Angolom ezirányú része is már kicsit homályos a "/each" az mit jelent pontosan? Az a /darab lenne, vagy az összes együtt? Én a /darabra tippelnék, de lehet rosszul.

• Peppo

őstag

válasz vaakuum #10219 üzenetére

Tuti nem a géppel van a baj. Másoknál is crashel, pl. nálam is. Semmi más játékkal semmi baj, leszámítva néhány early access cuccot, de azoknál ez elfogadható.

Ja és nálam Intel i7 van, és Nvidia 1080ti, szóval fagy ez mindenféle hardveren.

"Én úgy tudom, valami lvl87 fölött érdemes gamblézni, akkor ad(HAT) jó cuccokat. Valami videóban volt, vagy olvastam-e, már nem tudom."

Az fasza, mert már 88 vagyok. Akkor talán van remény, hogy valami használható is esik. Nem mondom, a kesztyű (+3 javelin skill) így sem rossz, használom is, de kíváncsi lennék, ér-e valamit a piacon.

Új hozzászólás Aktív témák