- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13390 üzenetére
2 baba + 3 wc a menő.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13388 üzenetére
Van egy ilyenem, ebből larzuk 3 socketest csinálna:
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #13369 üzenetére
1 socketes lesz a rare diadem larzuknál, igen. 2 csak akkor lehetne benne ha úgy spawnolt.
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #13369 üzenetére
nem tudom, ezt akarom kideriteni.
mert akkor a tiedbe hogy lett 3 lyuk? vagy az azert mert "feher"?
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #13366 üzenetére
ez egyebkent forditva hozhato? marmint talalok egy szimpla diademet. karcsi megbuvoli, majd jon Larzuk. vagy a lyukak szama nagyon yolo lenne igy?
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13364 üzenetére
Pontosan. A 33-as hoto is szarkupac, meg a 2-3-as cta is gyenge nekik. Amúgy féláron vihetők.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13361 üzenetére
Azon is filóztam, griefen is, aztán rájöttem, h inkább anni kell. Már licitáltam egy 10/11/5-re, úgy tűnik a Lo+2xIst elég lesz érte.
De griefet is, fortit is inkább vennék. Az alja olcsóbb, mint ami rúna bele való, és én úgyis a legalját tudnám összerakni, amilyen szerencsés kezem van. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13351 üzenetére
A Knockback idegesíteni fog. :-) Smitivel szcsére nem működik.
-
Ptech
addikt
válasz
zsirfecske #13349 üzenetére
Deliriumról rémlik valami, hogy (néha) crashelhet tőle a játék, ha proccol. Nem tudom, hogy így van-e, esetleg volt rá bugfix ha igen, csak gondoltam bedobom mint extra infó.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13347 üzenetére
Sima flail. :-) Ez a legbudgetebb cucc Smiternek (ias/cb). Mana lopás esetén jól jönne a jobb fizikai ütés, de annyira nem vészes a dolog, hogy 189 str req Legendary Mallet-be rakjam. :-) Ha lekerül a Treachery, akkor kell a Grief mellé egy 20 ias gloves. A Grief +340-400 dmg nem látszik a karakterlapon. Ezért sokan azt hiszik, ez egy szar fegyver. Nem számoltam ki a legerősebb Smiterem dmg-jét. De nem 3000. :-) Ő már megengedheti magának a kevesebb CB-t.
Azok a Paladinok, akik Phase Blade-t használnak, azoknak a magas dex req miatt picit kevesebb az életük, de mivel nem szenvednek hiányt dexterityből, ahogy Vismajor01 írta, több hp is marad, mivel megvan a 75% block. Smiter dexterity nélkül herélt kan. Nem csak a Grief fontos egy Smite Palánál, hanem a pajzs is. A Zakát viszont nem a jobb def miatt uppolják, hanem megnő vele a smite dmg. Magas a str req 142, de a CoH/Zaka (+40 str) + valami amu vagy ring, vagy esetleg egy +15 str gloves elég szokott lenni, hogy ez ne jelentsen problémát (mielőtt bárki uppolja, ezt azért számolja ki, mert rábaszik). A Zakát uppolni kell. Főleg reset előtt. Ha low def, ha nem.
A Berserker axe a PvP-sek körében divi. Ők náluk a blockhoz szükséges dexterity a 20xx torch, 20xx anni, 15 dex gloves és 20+ dex amuval van meg. Drágább mulatság.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13336 üzenetére
Undeads, Mummies skillerek nélkül Black-el sivatagban az ám!
Most uppoltam a Zakám picit jobb lett a pofon. :-) Hell Diót egyedül low resistel meg Black-el és hokifos csicsóval nem merem (csicsó dollok ellen jó csak, de ott nagyon kell). Igen, itt segíteni fognak. Én is viszonozni szoktam, pl. Ancients. Ez egy ilyen játék. Ezért is szeretek csapatban dia/baal runozni, miközben amúgy masszív szólós vagyok. De csapatban egy run vagy über egészen más. Követ dob az állóvízbe és itt lehet igazán érezni, hogy miért is mondják sokan, hogy ez is egy csapatjáték.
-
MutantZombie
tag
válasz
zsirfecske #13328 üzenetére
1., Olyan példával jönni, hogy mi volt a bétában az szerintem fura. Mivel a játékban jelenleg ez nem kivitelezhető, nem érzem túl op-nek.
2., Azt nem értem, hogy a TE játékodat miként befolyásolja az, hogy van ilyen rúnaszó?
Ha nem akarod használni, akkor ne használd, de másokat miért kellene korlátozni?
Én is kirakhatnám az Enigma-t de nem teszem, mert túl op-nek találom, hiába HR-s, de ettől még nem vágyom arra, hogy más se használhassa.
Nem az a baj, hogy jobbá szeretnéd tenni a játékot - az üdvözlendő, azzal semmi gond nincs - csak milyen úton.3., Egy életképes barbárt összehozni nem olyan egyszerű. Nagyon nem javasolt kezdő karakter. És ezek ellenére az egyik fegyvert tőle vennék el. Érdekes.
Nekem egy "Lo" rúna kellene hozzá. Játszom egy ideje, de még nem esett, de egyesek szerint túl könnyű.
Az én szemszögemből meg baromira nem tűnik könnyűnek begyűjteni. Ki sem tudtam még próbálni, de egy géniusz szerint túl könnyű lesz tőle a játék. Mire meglesz, nerfelik. Kösz.4., És akkor még ott van az is - ha már balance -, hogy egy Assa v. Necro mindkét kezében a skilleket tápoló item van (lehet).
Gond nélkül lvl 40 fölött vannak a skill-jei. Hol van ehhez képest hatékonyságban és költségben egy bowazon?
És a közelharcosok / bowazon mit ér a cuccai nélkül?
Egy trapp assa, summon necro, sorc, elem druid, hammer pala nm-ig eljut egy fehér dagger-rel, de egy közelharcos? Az halott. -
maajsz
senior tag
válasz
zsirfecske #13328 üzenetére
Ez a 99%, hogy lesz balance ez valami hiteles info vagy bejelentés? Érdekes lenne ha így 20 év után úgy döntenének, hogy borítják az egész sandboxot ahogy van. Csak mert a D2-nek nincs igazából olyan endgame contentje ami ezt indokolja, pvp-re meg jó esetben is csak gimmick szinten alkalmas.
-
MutantZombie
tag
válasz
zsirfecske #13325 üzenetére
És most normal act 1-ben turkálva is ki tudja rakni a Spirit-et a mester?
Ha nem, akkor mi a fenét zavar bárkit?
A hr sem old meg semmit, mert a grief rúnái sem esnek minden sarkon, de akkor is op... :-/ncc1701
Ez nem magyarkodás. Ez a hozzáállás máshol is van, országtól független. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13325 üzenetére
Most ez ilyen tipikus magyarkodás, h ha a másnak jó vmi, akkor azt be kell tiltani?
-
pachito
őstag
válasz
zsirfecske #13315 üzenetére
Spirit-tet sem síratnám meg ha eltemetnék..
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13310 üzenetére
ugyanott esnek, 0 vagy 50 mf-el, Act1 Pit, lvl2 bal alsó sarok, ebben most 5 lik is volt, de esett ma Ettin Axe, Colossus Blade, ami sajnos nem eth volt, 1,5 órát játszottam ma kb.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13282 üzenetére
ja és a képeken a weapon speed-ek csalókák, eltérő kari alól nézve készültek. de mivel az act2 might merc az paladin, elvileg a cryptic axe neki slow, a thresher viszont fast attack speed. lehet hogy akkor hazudtam és tényleg sokkal gyorsabb így?
wm2:
grat a 15ed wire fleece-hez, ez simán um/mal még larzuk nélkül is. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13273 üzenetére
Egy eth 4 likas giant tresher már pöppet drágábbabb.
Szerk: És meglepő, de nem sokkal.
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #13273 üzenetére
realis ar erte, mondjuk szerintem ezek lassan igy a "ladder" vege fele (szerintem kozel a season 1 bejelentese) akar kozel free itemek, de maga a pul runa se er sokkal tobbet. Onmagaban ertekes, de mivel szinte mar mindenki telitve van ezekkel, es alig keresi valaki, ha esik megegy, hiaba jo ha mar senkinek nem kell.
Ami sokkal sokkal dragabb az a 4socketes. Mivel tresher / cryptic axe is 5 socket max, igy ha sima ethereal esik, konnyu lyukasztani. A 4 socketest mar sokkal nehezebb osszehozni.
A leg gyakoribb seged runaszavak meg 4 socketesek (insight+infinity).Amugy javaslom ha runaszavakat akar kirakni valaki, nezzen ra mennyibe kerul a kesz runaszo, mert lassan akar sokkal olcsobb megvenni a kesz kozepes runaszavat, mint amennyibe a runak kerulnek.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13248 üzenetére
act1, egyelőre elrakom, ha esik jobb csere, csicsónak lesz, a berserkernek örülök igazán, elég jó ára van hc-n, amit nem vagyok hajlandó érte adni
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsirfecske #13233 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsirfecske #13230 üzenetére
Gold find barb? Miért kell az, hisz trviba ömlik a gold anélkül is.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13221 üzenetére
Pont ugyanezért gondolkodom azon, h elengedem az enigmát, 10-12 ist körül már kapok annit. Az meg 3 karinak is jólesz.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13218 üzenetére
Egy rossz szavad nem lehet! Ilyenek Hc-n Jah + add-ért mennek.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13216 üzenetére
Paladinoknál az a jó a Coh + Zaka párosban, hogy egy 20-10 T-al és 15-15 Annival is jól elvagyunk. Mint írta itt valaki, viszonylag könnyű gearezni a Coh-al. A Forti + Dragon vonal (flat dmg), vagy a PvP Enigma vonal többet költ. Innen nézve pedig, szerintem, egy CoH nem drága. Nekem all around karira ez tökéletesen megfelel. Dobtam hozzá még small charmokkal vagy +200-250 def-et, de enélkül is nyugodtan aludnék. Részemről a téma itt lezárva. :-)
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13214 üzenetére
Sok szerencsét! :-)
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13200 üzenetére
Próbáld 15 istért, vagy vmi hasonló. Esetleg jah rúnáért.
Ja, csoda történt. Hf quest babának adott istet. odatettem a többihez, ha beleszámítom az eladandó unid torcsot, akkor van 15 istem, 2 vexem. Azért már ténylegesen kapok bert.
-
Cadal
őstag
válasz
zsirfecske #13027 üzenetére
először is szívbajt kaptam mikor lilith után crash-elt a game. itt jött jól ncc1701 tanácsa a permanens public game-ről, sikerült visszalépnem és folytatni
Előfordul esetemben, hogy megszakad a játék internet corrupted hibával.. hogyan lehet visszalépni, mi a fenti trükk?
-
Smite
tag
válasz
zsirfecske #13170 üzenetére
A sol armor jellegű slotban flat dmg reductiont ad. Mivel a kígyók felhője bugos volt 20 évig és sok kis physical dmg-et tickelt másodpercenként, ezért az egyik legjobb módszer ellene, a flat dmg reduction halmozása volt. Gladiators bane-en szintén sok dmg reduced by x van. Mercre sokszor feldobtam hogyha kígyók is voltak.
Coooleynak van egy jó videója az immortal sorceress-ről, ott is szerepet kap a dmg reduced by x.
-
Smite
tag
válasz
zsirfecske #13166 üzenetére
Grat nekik, egy builddel kevesebb.
Marad az izgi blizzard, a pure lightning, vagy a meteorb solora...
@wm2: olvastam, patch notes-ban, rollolhatom ki a sol runáimat
, gladiators bane is mehet mule-ba.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13165 üzenetére
firewall sorcik megszívták, illetve végre normalizálták a sebzést. még mindig aggódom a fury druidért, meg hogy honnan fogjuk tudni az ias frame breakpointokat
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13153 üzenetére
Elvileg ha betesz vmi poison sc-t, akkor már nem tud healelni magán. Már feltéve, ha közben ütik.
-
Lokids
addikt
válasz
zsirfecske #13151 üzenetére
Nincsenek ar sc-im. 8000az ar-em, ~60%-os találati arányom van.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsirfecske #13142 üzenetére
Köszönöm!
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13137 üzenetére
Dusk! +1 :-) Ne fg-ben nézd a Ber-t. 3-4 hónapja pörgünk a gamen. Eljön majd az idő, amikor Ber-t akarsz vmiért adni és azt mondják inkább itemet mutass. Türelem. Ha parázol a def miatt, szerezz be pár 25-30 def / 20 life sc-t. Olcsóbb, mint egy 20 life / 11 light vagy fire res sc. Én átlag 15e def-el tolom palával. Kicsit sem sajnálom a dexterityt tőle, még ha annak is tűnik. Esélyük sincs megütni. Mire észbe kapnának, már rég szétolvadtak (via hidden +dmg Grief).
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #13120 üzenetére
hat en beszarok, 25 percet irtam egy postot, ami alatt kijelentkezett az acc, es amikor a kuldes gom,bra nyomtam kerte hogy jelenbtkezzek be, miutan eltunt az egesz postom.. ba***...
A lenyeg hogy nem ertelek, azt irtad hogy a fury druidnak jo csak a coh. de nemtudod akarsz e olyat.
Amugy szerintem annak is egy rakas szar az arahoz kepest. Az enigma szintugy. Meg uberekre is szar szerintem.
A szimulatorbol kiszamoltam hogy valami 50k life/sec a lifesteal a forti es coh-val; is egy tomb reaverel 3socketel, ami 20-50fg, meglepetesemre amugy a coh valoban vezetett (undead ellen) de elhanyagolhato mertekben. A ribcrackerel 9k life sec a coh, es 9.1k life/sec a fortitude, tehat gyakorlatilag kevesebb hpt fogsz kapni.
(Amugy a zod runa jelenleg 440 fg. ber 2150.)
A damage reductionrol kiszamolva annyit hogy a coh szeritnem siman +10-15% esely arra hogy megut egy mob, mert annyival roszabba defense.
Az alresist miatt ennyit kolteni szerintem folos, foleg mivel a fo problema hogy 7x annyi lifesteal van egy rendes elite polearmal, mint a ribcrap-el, es szerintem ez a fo problema, ezert erzed hogy tobb def kell mert nincs eleg lifestealed. Aztan lehet uberekhez kell, de szerintem nem innen kellene osszeszedni, mert sokkal tobbet lehet osszehozni mar csak sc-kbol is 1k fgbol. -
wm2
őstag
válasz
De ki viszi le 60-ról zéróra?
Egyébként:
1 Ral Rune + 1 Armor = 1 Repaired Armor.
1 Ral Rune + 1 Flawed Gem + 1 Armor = 1 Repaired/Recharged Armor.
1 Ort Rune + 1 Weapon = 1 Repaired Weapon.
1 Ort Rune + 1 Chipped Gem + 1 Weapon = 1 Repaired/Recharged Armor.
-
ncc1701
veterán
válasz
Már nem zavar, mert csak űberezéshez használom és tudom, h javítani kell. Egy kör űber 100k gold, nagy kaland.
Amúgy ww-polearm baba. lvl 84-en lesz maxos a mastery, a ww, a find item, lesz 11-11 pont a shouton, és a bo-n. Bár filózom, h a shout kárára maxolom a bo-t, a hp mégiscsak fontosabb, mint a defense mellett levő szám.
Ja, megyen a game, frissített vmit.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
teleport shifter druidaval hasznalhatatlan, , FRW annak felesleges mert amugy is gyors, viszont a 65 allres hianya az erezheto meg ugy is, ha egyebkent a BotD ad dual leecht.
a shifter druid az egyik olyan karakter, aminel a CoH abszolute is jobb az enigmanal. MF mint utility bonyolitja a helyzetet es vegtelen budgettel AR SCkkel ki lehet balanszolni, de en CoHra szavaznek.
jo, eleg regen volt, de anno melee rabies druiddal eleg sokat runoltam players8ban mindent, offline karikent meg volt lehetosegem kiprobalni hogyan skalazodik gearrel. felesleges ra az enigma.
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #13100 üzenetére
hm azert azon nagyon meglepodnek ha a kulonbseg az archon plate meg a great haulberk kozott tobb mint 25% javitasi koltseg lenne. Az fix hogy en se koltenek ra Lo runat hogy kicsit jobb armorba rakjam.
Amugy nem a stilusolas miatt teszik archon platebe szerintem, hanem siman csak azert mert kevesebb str kovetelmeny kell hozza mint a great haulberkhez, es tobb a defense rajta.
https://us.forums.blizzard.com/en/d2r/t/repair-cost-bug/15838
Erdekes, siman lehet hogy jelenleg van valami bug a repair costra?Amugy nem gondolnam hogy nagyon draga a 4os non eth AP, mert szeerintem a legtobben a 3 socketeseket keresik, vagy az ethereal verziokat a segedeknek, keves buils hasznal a karakteren 4 socketes armort.
Hat de ha nem uberre csinalod minek a Coh? semmiben nem jobb mint a fortitude, csak 2x annyiba kerul nem? Nem kotekedni akarok csak megerteni. Vagy csak kulon arra csinalod hogy amikor uberezni akarsz legyen valami swap?
#13106MikeWazowski
Te most szivatsz minket? porgess vissza es olvasd el errol beszeltunk 5 hozzaszolassal elobb. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13100 üzenetére
Amúgy a Forti vs CoH régen is, most is nagy viták tárgya meleeknél. Sokalják a Ber-t bele, mert a Fortiba elég egy Lo, de ha a forti 25@ “no need thx!” ha pedig 30-as akkor nem veszed meg Lo-ért “but bro, this is perf! Need Ber!”.
Rediten olvastam egy ilyet, és 100% osztom:People who are not abel to afford CoH try to make it look worse. CoH currently is one of the best armors for most builds.
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #13088 üzenetére
Azt irja hogy az increased durability a draga javitasra, nem az increased defense. Tehat minnel nagyobba. durability valamiert az egye ros szorzo a javitasi arra. Szeritnem midnegy mennyi az alap durability, itt csak maga a superior itemen levo increased dubality % mod-ra gondol.
En amugy AP-ba raknam, mar csak azert is mert nepszerubb a forumokon, ugy vszeg konyebb eladni.
Persze eleg jo meg oclso volt ez a hgaulberk, igazabol tokmind1 a lenyeg hopgy ez is light armor, sxoval szerintem ez is tok jo.Ha neked ez fun hogy maxolod a druidot uberre szerintem okes, sajnos en utalom mar a kulcs farmolast, meg kerdeses mennyire eri meg torchokat kiutni, az unid torch kb annyiba kerul mint a kulcsok asszem.
Mondjuk mintha pont te mondtad volna hogy general karit akarsz, nem specifikusat
Amugy barmikor lehet ral runaval javitani, meg azert nem kopnak ezek a cuccok nagyon, szerintem 2-3 chaos run 1 durability loss, en nem foksuzalnek rajta nagyon. Egy gold find barb kiszed 1 millio goldot 15 perc alatt. 1 run szerintem 50-150k gold siman, 1-2 perces runok. (nightmare). -
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #13085 üzenetére
grat a torchoz, ez valoban eszetlen nagy mazli
Miert tervezel chains of honort rakni ? Elso ranezesre eleg szar a ber arahoz kepest, de lehet csak nekem nem vilagos valami.
Amugy a repair cost a superior miatt ugrik meg drasztikusan nem? Biztos az alap item is valtoztat rajta. Kivancsi lennek milyen kulonbsegek vannak az elite basebe rakott ruanszavak repair koltsegei kozott. -
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #13062 üzenetére
Gratulálok!
-
Lokids
addikt
válasz
zsirfecske #13079 üzenetére
Kössz, de haverral akarom letolni. Druiddal kitankolom, míg ő trap assaval takarít. Legalábbis ez a terv. Ez tristramban nem tudom hogy működik, mert ott a trap lehet behúzza a bossokat.
-
Lokids
addikt
válasz
Na az szép.
Nekem meg ott vannak a kulcsok, de nem merek nekiállni, mert legutóbb 1 hitelte lillith a sorcimat.
Druid meg csak 8K ar-el rendelkezik, nem biztos, hogy az elég.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13066 üzenetére
Ist, meg um apróság, adok, ha kell, kérd el a bert, és örülj magadnak, mázlista.
Amúgy nem 100-ból 1 torcs ilyen, inkább 10e-ből 1.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13066 üzenetére
Kérd el azt a Ber-t érte. Ist Um rúnákat össze lehet szedni pgmekkel is. Hc-n egy Pala 20-17-ért meg sem mondom mennyit kértek.
-
ncc1701
veterán
válasz
Hát, ezt elég sok pénzért el fogják vinni... Malacfarmod van.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13056 üzenetére
Én hétvégén, délelött szoktam eladni.
Mert amúgy többen is próbálkoznak.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13057 üzenetére
Hehe ez jó. :-)
-
pachito
őstag
válasz
zsirfecske #13057 üzenetére
Nálam majdnem az összes karinál a Splint Mail a befutó
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #13054 üzenetére
ja nem celzas volt, kb egyetertettem, hogy kb mindegy hogy nez ki amig budgeten belul maradsz
, stred meg egyebkent is van.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #13052 üzenetére
#ugyselatszikafarkason ?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #13047 üzenetére
coh egyebkent elegge sokat segit a farkas druidan
enigma alakvalto druidara rosszabb, mint a CoH. eleve azt hiszem nem is tudsz castolni farkas alakban ha jol emlekszem, tetejeben movement speeded jo, nem farkas alakban meg egyszeruen nem fogsz tudni meg FCRre is optimizalni a builddel szal eleve tetulassu lenne a teleport.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13049 üzenetére
Sokak szerint az is bűn, ha a Grief zerkerben van. Nem tehetek róla, hogy nem tetszik a Pb. :-) Régi d2-ben főleg. Böszme egy kinézete van. Dusk, Zerker, Guill. Így tetszik. A többit borítékban kérem postán és majd elolvasom.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13047 üzenetére
Lesz majd Ber is hozzá.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13043 üzenetére
Mondjuk a soe-val kapcsolatban igazad van. Ezt te tudod a legjobban és nem minden a life boostolás. Ez inkább HC-n para és rendre túltoljuk. A CoH-al érdemes viszont próbálkozni. Egy Ber kell hozzá. Itt elég sokaknak esett már. Sztem előbb vagy utóbb neked is fog.
Nekem a Smiter a kedvenc karim. Van a tescos, ami olcsó és hatékony. Van a PvP, ami nagyon drága. Az már nem olyan egyszerű. Enigma + sok 5@res/20life sc, ill. sok 1/4x PC 49%-os Dr-el. Ill. van olyan vonal is, ahol Forti/Dragont tesznek rá. Én úgy csináltam meg all around, hogy kicsit MF run kompatibilis is legyen, ill. egy 4 játékos módban is maradjon azért ütőképes. Ez a korábban kitárgyalt CB miatt nem olyan egyszerű. Ehhez viszont mindenképpen kell egy jó crafted str/dex gloves és jó str/dex amu. Valamint egy jó Merc sem árt. :-)
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #13030 üzenetére
van annak valami különösebb oka, hogy se a video se a fenti hsz-ed fotoja nem tartalmazza, hogy milyen statokkal esett a cucc? most mit kell itt a kivancsi nepet kinozni?
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13039 üzenetére
Neked nincs blokkod, azért. Smiterem pont le se xarja azt a kettőt egy kupacban.
Amikor mind a 3 van egyben, az már buli, ott már izzad rendesen a srác.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13037 üzenetére
Kutyussal is meglehet. Az über Smiter egy unalom a köbön. Igaz, olcsó. Te legalább megpróbáltál valami mást. És mindent magad szedtél össze hozzá. Nekem ez inkább tetszik. Csak “lifetap, lifetap, lifetap!” Told be a CoH mellé a 15% dr + ~100 life fhr-es replife Verdungo beltet és próbáld meg megint.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13037 üzenetére
Céleszköz. Láttam babával is megcsinálni, de az olyan, mint sajtreszelővel, tudod.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13035 üzenetére
Szenvedősebb a történet, mint a smiteremmel. Én csak akkor halok, ha idióta vagyok, és nem figyelek/vagyok óvatos.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13030 üzenetére
ja most látom hazudtam, baal után haltam le, diablo és a minionok gyaktak le mikor lejárt a liftap vagy nemtom.
solo-ban nem fogom tolni ezt asszem, viszont supportnak jó vagyok a cb-vel valami smiter mellé. 555-FARKAS a számom, keressetek
-
wm2
őstag
válasz
Később, ha lesz rá esetleg kereted, a Fortit én lecserélném CoH-ra. + 2 all sk, jobb res, +20 str (avagy mehet lifera), és +8% dr / +8% life stolen + 200% dmg to demons. Palával +15% ed Duskban szeretem. Jelentősen olcsóbb, mint egy Enigma. Überhez meleenek ez a no1. A lord amut is lecserélném vmi 2 all sk str/dex rare vagy crafted life leech dudu amura. Persze ilyenkor az ias-t másképp kell összematekolni. Jó lesz ez.
Paladinok Meph convi aurája ellen szoktak tenni 1 pontot a salvationre.
-
tPedro_
őstag
válasz
zsirfecske #13032 üzenetére
Köszi. Még gyorsabban ment volna, ha nem Act I-ben várom a tp-t...
-
zsirfecske
addikt
válasz
itt egy rövidített videó az első über killemről, arról is ahol engem nyomnak le
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsirfecske #13020 üzenetére
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #13000 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsirfecske #13017 üzenetére
Ráadásul kettő oak-ot írnak a buildek. Akkor ha nincs értelme miért írják? Nem értem...
sztem adja a plusz skilleket is. Kettő oak esetében minden skill kap 6-ot.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #13005 üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13002 üzenetére
ígyígy :-) diamond bow-t is tedd el, ha fehér ha 4 lyukas, pvp bowazonok azzal tolják, én most picit szétancienttunnelsezem magam hell-en, questek ráér, boltolni kell :-)
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13000 üzenetére
30 def + 20 life sc is drága. Főleg ha látják, hogy PvP kari kersi. Ha meg el akarod adni charsiznak. :-)
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #12989 üzenetére
Ezekrol van valami leiras, hogy melyik a jo, illetve min-max ertekei?
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12991 üzenetére
Vagy 35ar-el.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
zsirfecske #12982 üzenetére
Akkor csak várok még azzal a resettel, nekem amolyan all in one barbár megoldás kéne.
Szóval ne akarjam törölni az első 3 percben mert többet fekszik, mint Cicciolina.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
zsirfecske #12965 üzenetére
Na én annyira csak kattingatok a Diabloban hozzátok képest, hogy azt sem tudom mi ez a sok rövidítés...
Az alapkoncepcióm most az, hogy épp amilyen kedvem van azt a karit venném elő, az most mindegy, hogy bocizni, Baalezni vagy csak magányosan abálni/farmolni.
Köszi a build ajánlást. Akkor gondolom ez ilyen nekem való mindenre is jó karakterfelépítés?!
-
Kiss_R
tag
válasz
zsirfecske #12970 üzenetére
Arra gondoltam, kiskarit nulláról normal larzukig elvinni, csak a socket küldiért. Cserébe én is végighúznám a kolléga nullás karakterét normal larzukig.
De ha neked épp hell larzuk kell, azt is fel tudom ajánlani. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12970 üzenetére
Normálon, lvl1-ig odahúzza.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12967 üzenetére
Az kb annyi.
Én egy magasabbra fogok lőni, vmi 17/17 körülire, de az is sztem um-mal max.
Egyébként ez ember függő, smite tegnap id-zott kettőből 2 sorci torcsot, egyik 11/20, másik vmi 15/16. Én nem vagyok egy szerencsés alkat, ezt már régóta tudom, bámim, amim van, azt 10 körömmel kellett kikaparnom az életben is.
-
Horvi
őstag
válasz
zsirfecske #12827 üzenetére
Én meg már mióta Lem-et farmolok hell countessnél de még mindig b@szott dobni
Pedig csicsónak már nagyon kéne az a treachery, hogy ne haljon meg.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #12950 üzenetére
Egyelőre még nem alku tárgya, mert nem ismerem
Apropó, nem neked ígértem egy Tal Rasha beltet? Nem tudom már ki volt innen fórumról, de továbbra is ingyen vihető, sőt, kettő fölös is van, mert 3x esett ki.
Jaja, sapka csicskának is jó, meg van egy ilyenem is:
Egyébként átálltam Polearm-ra resettel, szóval beraktam az Obidences Treasherem, kaszál vele, mint az ipari fűnyíró.
-
D4v3
őstag
válasz
zsirfecske #12937 üzenetére
Igen [link]
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12937 üzenetére
40/50 p amethyért merjek kérni ohm-ot vagy bátor álmokat szövök vele? :-) Látok ilyet, hogy “n 50 pgm o pul”… akkor inkább elteszem és később elcraftolom.
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #12909 üzenetére
Arra gondolsz, hogy act5 mercnek akezében lenne a kard, és nihla akkor sem tud robbantgatni, ha a tömegbe teleportálva kapják a nyakukba a blizzardot meg chainlightot?
Erre én is kíváncsi vagyok. Jelenleg fagyasztós a2 mercet használok, de igazából insighttal sajnos sokkal gyorsabban döglött, mert azon nincs ll, így egy másik fegyót használok nála, és nyomom a mana potikat. DE akkor ennyi erővel akár már a5 mercem is lehetne.
Vagy kardot asszem a3 mercnek is lehet adni, nem? -
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #12916 üzenetére
Szerintem az amplify curse -100% physical resistance-hoz lehet köze
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12911 üzenetére
Physical immunok ellen jó az Atmas Scarab amu, igaz néha egy örökkévalóság mire beadja, de nekem elég arra a néhány szituációra, amúgy kikerülöm őket.
Act1/5 Mercek le vannak sajnálva, pedig nagyon fasza dolgokat ki lehet belőlük hozni. Akkor, ha már nem tudod mire költsél.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #12911 üzenetére
jav.: mégse lesz superior fortim, késő van
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #12853 üzenetére
Hát nemtom, gold nem igazán kell.
Én eladnám, de igazából nekem csak Jah rúnára van szükségem az Enigmához, az meg annyira ritka, hogy nem hiszem, hogy azt adnál
(bezzeg Pulból már 3 is esett...) -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #12895 üzenetére
megnéztem a lawbringert ilyen 100str/60dex körül buildekhez, ez a 4 kard jó hozzá 3 socket base-ként, mind fast speed druidra (hammer típust elvetettem, lassú ami szóba jöhet):
- Battle Sword (1h: 16-34 dmg, 92 str/43 dex, 4 socket, 2x3 méret, exceptional)
- Espandon (2h: 18-40 dmg, 73 str/61 dex, 3 socket, 1x4 méret, normal)
- Dimensional Blade (1h: 13-35 dmg, 85 str/60 dex, 6 socket, 2x3 méret, exceptional)
- War Sword (1h: 8-20 dmg, 71 str/45 dex, 3 socket, 1x3 méret, normal)ebből szerintem a war sword a legjobb, mert kis helyet foglal és jól néz ki, bár ha úgyis 1x4 méretű staff helyére kell rakni, akkor az espandon is ok.
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #12892 üzenetére
Az a swordback pajzs egyszer veletlen felvettem a foldrol es azota bentvan
Egy spirit jo lehetne de nincs 156str-em hozza. Valami +1skilles pajzs kellene vszeg hogy buffolni jobb legyen. lidless wall vagy valami hasonlo.
Az um runan en is gondolkodtam a jalaba, de gyakorlatilag soha nem megy le a hpm, a videon is latszik hogy meg csak kozel se haldoklok soha, igy folosleges a + defenziv stat, csak a damage tud gyorsitani. Esetleg egy ptopaz lehetne meg a fun miatt.
Shapeshift bonuszom nincs sok jah, szerintem a manualis valtogatas hogy magasabb legyen a farkas form szinte minimalis bonuszt ad nem? a +15ar% nem rossz, valoban, de szerintem nem er annyit ha az ember csak gyorsan akar farmolni, hogy 20-30secet legozok a cucokkal hogy kicsit tobb attack powerem legyen.
Jo otlet ez az ondal fegyver amugy valoban, ez se rossz opcio.
Hm a summon miatt se lehet rossz amugy, csak sajnos gyakran meghalnak a summonok chaos kozben, 1-2x ighy ha ujrasummolom utana mind1.
Amin meg gondolkodtam hogy ha pl travincalt tolnek seged nelkul, akkor egy olyan runaszot raknek swapra ami onhit %ban felrak decreptify-t a tagretre, igy ah veletlen marad 1 physical immun a vegere ezzel ellehet intezni.
https://diablo.fandom.com/wiki/Executioner%27s_Justice
https://diablo.fandom.com/wiki/Lawbringer_Rune_Word -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12872 üzenetére
Superioromnál 90k/dura.
-
Peddy789
őstag
válasz
amugy a damage most:
Ez azert mar elegge daralja a nepet
Video chaos runrol, 4:32 egy run igy -
Peddy789
őstag
válasz
24k gold
/ durability
Amugy a plusz def a chilling armorral nagyon erezheto lett, eddig volt 1300 defem, ezzel cvan most 5.5k asszem, joval kevesebbszer utnek meg igy. Feltem hogy roszabb lesz mint a treachery, de egyaltalan nem.
Tettem egy lyukat a jalalba, meg egy +39$ damage jewelt bele, de az alig adott damaget :/
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12862 üzenetére
Ha van sok hp (palámnak bo-val 2500 van, az már elég), és van draculs, akkor nem kell a wand.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12857 üzenetére
Szólj, ha bajba kerülsz, és kell help. Life tap wandot ne felejtsd el használni...
Az sc nagyon szép, ilyen kéne fire resistesben. Vagy fire resist+mf.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #12859 üzenetére
-
diegho
nagyúr
válasz
zsirfecske #12857 üzenetére
Eth limb nem a legjobb, nem lehet tölteni a charge-ot sem.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12855 üzenetére
Passz, én circletekről hallottam, h vmi bug miatt azokat érdemes.
Van egy ilyenem, ebből érdekes lenne, mi jönne ki:
Bár lehet csak larzuknak kéne adni, hátha kap 3 likat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest