Hirdetés
- Steam Deck
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - TCL LCD és LED TV-k
 - E-book olvasók
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Gaming notebook topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Milyen videókártyát?
 - Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes

- 

PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Új hozzászólás Aktív témák
- 

sto1911
veterán
"Nem látok bele senki lelkivilágába." - lehet ez jobb is igy

Nagyon regen, valahol a megjelenese koruli evekben jatszottam a D2-vel, mielott jott a D3 felraktam, de mar marta a szemem az osregi grafika, darabos animaciok. Aztan most a D2R elott megint felraktam, es igen jol szorakoztam vele, igy beneveztem a felujitasba is.Az eredeti D2 es a jelen kozott viszont egyedul a D3-al jatszottam huzamosabb ideig. Megvettem a nekro kieget is hozza, de akkor mar benne volt tobb, mint 1000 oram, untam is. Hiaba volt ott a GD es a Titan Quest, a Van Helsing, meg a sztorijat se fejeztem be egyiknek sem. PoE-t szinten probaltam, de az se jott be tulsagosan. Az ujak meg siman dragak ahhoz, hogy utana el se inditsam oket, demo meg ugye nem mindbol van.
Titkon remenykedek, hogy legalabb singlere fog jonni free respec mod, illetve instance-olt drop

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
 - Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
 - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
 - Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest