Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
"loh nélkül életképtelen,"
Rajtam 0 vanÉs life steal is 0.
"A tank wiznek leginkább chc és as kell, de emellé kell loh is valamennyi. (És persze int, vit, all res és chd is"
Mint az összes létező karakternekMain stat, vit, allres, chc, chd, atk speed. Mindenkinek ez kell, nincs ebben semmi speciális.
"Szerintem eladható, árat pedig nem mondtam "
Elképzelhető, de az hármasból(atk speed, chc, chd) legalább 2-re keres mindenki. A legvalószínűbb, hogy egyszerűen nem találják meg.
Igazából a nem top tárgyak értéke annyira lement, hogy ennél fényévekkel jobbat lehet venni fillérekért.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest