Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Továbbra is keresek 800+ dps egykezes fegyvert, minimum 150 dex-el, és legalább 1400 life after kill-el, többi stat nem érdekel, olcsó legyen
1.3as alap atk speed a minimum.
-
GeneraL_XTX
veterán
A hozzáértők segítségét szeretném kérni hogy ez vajon mennyit érhet? Rákerestem AH-n, de ehhez hasonló stat-al nem talált semmit.
-
BZoli87
csendes tag
Ez mennyit érhet tippre szerintetek?
[link] -
Lokids
addikt
Egy ilyen kesztyű ér valamit?
-
Sonja
nagyúr
Most találtam.
-
persil
nagyúr
válasz
radi8tor #675 üzenetére
Mondjuk 1500-3000 egy frenzy-s barbárnak kurva jó, de azt meg is kell fizetni...
Én viszont monkkal pillanatok alatt megölök bármekkora trashmob csapatot, ez egy 2-3-4ezer life after kill-el halhatatlanságot jelent.
Viszont azok az elit/champ bandák, akikkel gondom van, azoknál a life on hit sem ment meg, ez holtbiztos. Szóval nekem sok helyzetben jó, de főleg olcsó alternatíva lehet a life after kill.
De az egész 100%-ban karakter és helyzetfüggő. -
Bird
addikt
Csatlakozom az előttem szólóhoz... A life after hit lvl 60 szinttől Act2-n gyakorlatilag már használhatatlan..Az AHn is az ias + loh párosítással megáldott 800 dps körüli esetleg jó sok vitával rendelkező fegyverek mennek nagyon jó árban... A többi a kereskedőé, no meg a kovácsé
-
persil
nagyúr
Egyértelmű, ez csak sok kis hp-s ellennél jó, akkor viszont tényleg jó alternatíva.
#671 maross
Simán bele lehet halni inferno act3-on a kis szarcsimbók fallenekbe is, de act 2 is tele van olyan mobokkal, akikből 1-2őt észre sem veszel, de ha rádmegy 5-10(ami nem ritka) akkor van ám meglepődés.Ez pont olyan, hogy legtöbbször nincs rá szükséged, de amikor lenne, akkor nagyon jól jön, csak egy plusz életbiztosítás, ráadásul tized annyiba kerül, mint a life on hit. Arról nem beszélve, hogy ahol 2-3ezer life after kill nem ment meg, ott 1000-1500 life on hit sem ér semmit, mivel valszeg azoktól a moboktól menekülgetve, egy-kettőt odaverve lehet csak megszabadulni, akkor viszont nem sokat ér a life on hit sem.
-
persil
nagyúr
válasz
kornel76 #664 üzenetére
Az a baj, hogy a life on hit nagyon drága, ellenben a life after kill elég olcsó, monkkal meg nagyon gyorsan ölök, így gyengébb de olcsó alternatíva lehetne.
Viszont alapfeltétel lenne egy 150-200 dex(hogy minden téren jobb legyen a mostaniaknál) és legalább 750-800 dps. Egy 1500 körüli life after kill már elég jó lehet, azzal az ölési sebességgel amit tudok most.
De azért köszönöm, hogy megnézted!
Szóval továbbra is keresek ilyen fegyvert.
-
Sonja
nagyúr
Micsoda armor van ezen a shield-en, amit találtam.
-
-
Sonja
nagyúr
Most egy ilyet találtam! Kár, hogy az str és dex nem fordítva van, de így is érhet valamennyit, nem?!
-
persil
nagyúr
Hm, ha esetleg valakinek akad egy kezes fegyvere dex-el és sok life after kill-el, magas alapsebzéssel olcsón, akkor írjon már rám legyen szíves
1.3-nál lassabb fegyver nem kell. -
oxox
addikt
mert egyelore nincs ugrokodos akarmim, ill. amig nem farmolom act3-4et addig nem is nagyon szeretnek ott arulni, inkabb huzom addig a karaktert
(#652) persil akkor atfogalmazom a kedvedert
4millio alatt reggel nem volt AH-n hasonlo amulett sem...jahh es penzesen eur 25 korul talaltam (az alatt nem)...
Azert hirdettem meg itt, mert tele van a 10 slotom, es csak 3h x perc mulva szabadul fel...de csak delutan erek haza, es gondoltam hatha kell valakinek innen (es ugy tunik nem is araztam tul....ugy tunik...ha nem kell itt senkinek, delutan felrakom AH-ra es kiderul)
jahh es ennek a topicnak az inditoja (d1rect) azt irta a dio3 topicban, hogy 2-3m aranyat szerinte siman meger....meglassuk
oxox -
oxox
addikt
Az alabbi gyuru elado...monkok, es DH-knak nem rossz vetel
[link]
van rajta LoH, +dex, +critical hit damage...es meg kis max damage, valamit tobb hp a potyogo bogyokbolindito ara 2misi aranyban
-
-conrad-
addikt
Ha valakinek esik egy 600LoH vagy 2-300 LoH +socketes fegyver ami gyors (1,4-1,5) és a dps-e legalább 700 dps felett van az pls keressen meg.
-
Sonja
nagyúr
Ezek érnek valamit, vagy mehetnek a kovácshoz?
-
mephi666
nagyúr
erre tudnátok mondani egy reális árat? (gold/ojró)
jobb lett volna, ha kerül rá str, vagy dex helyett loh/socket/critdam, de így elég univerzális... ahogy látom, azért rmah-ban a 800+ 1kezesek szép árakon mennek
-
kornel76
aktív tag
Rendelt már innen valaki b.net authenticatort a blizzard store-ból? Ha igen mennyi idő alatt érkezett meg?
(#635) WayneGace van szerintem pár hasonló gyűrűm a ládában. Holnap reggel ha melóból hazaérek akkor üzletelhetünk.
Battle.Tag: Helldoghun#2707
-
C4mp3r
addikt
-
Huma
addikt
Én 150K körülire saccolnám. A LoH túl kevés rajta, hogy sokat érjen. Ettől függetlenül sokan felpakolják akár 700k-900K-ért az ilyen fegyvereket, de hatalmas nagy szerencse kell ahhoz hogy kifogj egy palimadarat aki meg is veszi ennyiért.
150K a reális ára, de AH-ban van rá esély hogy akár a háromszorosáért is elpasszold valami baleknak.
-
Joker94
aktív tag
Van egy tankolós fegyverem.
Mennyi lehet a reális ára?
1 kezes 507DPS +43Crit Hit Damage 888LoH + 300LoH Star Amethyst. -
Sonja
nagyúr
Na igen, csak hogy hiába nézelődök AH-ban, akkor se tudom mi mennyit ér. A kesztyűt már nézegettem, de én 80k körülre határoztam meg ah alapján. Szóval ezért kérek inkább mást, aki ért is hozzá, és fel tudja becsülni. A fentebbi rare mace fegyvert AH alapján én 300k-ra becsülöm. Szerinted?
-
Sonja
nagyúr
Lett két új cucc. Ezek se tudom mennyit érnek, de eladóak.
-
Sonja
nagyúr
Ez mennyit érhet? Eladó lenne.
-
Huma
addikt
válasz
GeneraL_XTX #613 üzenetére
Nem mondtam, hogy jó, de ekörül mennek AH-ban. Van aki megveszi.
Act 3-ig amúgy teljesen jó fegyver.
-
-
Huma
addikt
Igen, az ilyen skillek nagyon jók kétkezessel, de általában vagy nagyon fogyasztják a fury-t vagy cd-je van. Földrengésnél ugye másfél perc alapból amit tudsz csökkenteni passzívval ill rúnával. Összesen asszem 75sec lesz ekkor a cd ami még mindig baromi sok. Egyszer ellövöd és leviszi egy elit 10-20%-át mondjuk, de utána bajban leszel mert két skill helyet feláldoztál erre a 10-20%-ra. Szerintem nem éri meg.
-
-
Huma
addikt
Múltkor próbálkoztam egy kétkezessel, de nem volt nagy sikerélményem. Most két egykezessel nyomulok. Mindkettőn 600+ LoH van + még a gyűrűm , meg még valami ad egy keveset. Így 1500 körül van a LoH. De még mindig nem az igazi mivel még így is túl lassú vagyok ahhoz hogy igazán hatékony legyen. (1.3 attack rate)
Kétkezes fegyverrel nem nagyon éri meg LoH-re menni. Eleve feleannyi lehet csak mint két db egykezesnél és még lassabb is. Ezért lehet olcsón kapni őket.A kétkezes fegyverek az általában olyan skillekhez jók amik cd-sek vagy furyba kerülnek. Viszont ekkor nem lehet ész nélkül zúzni hanem rohangászni kell. Ill szerintem nem annyira életképes taktika infernón.
Mondjuk a revenge azért nagyot szólhat egy kétkezessel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- iPhone topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest