- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
válasz
killerjohn #42223 üzenetére
Nem gondolkoztál még azon hogy valami önálló játékprojektbe kezdj? Megnéznék tőled szívesen egy kisebb játékot.
Szereznél még magad mellé pár embert, aztán valami garázsfejlesztésű cuccba belekezdenétek.Jó tudom hogy ez nem így megy, de manapság már ott a steamnek a greenlightja, sok garázsprojekt megvalósult már vele.
Mindig is csodálattal olvastam hogy egyesek hogy a francba vághatják ennyire a programozást, magam is az akarok/tam
lenni.
3 hónapja tanulok c# nyelven programozni és a kezdeti lelkesedés máris alábbhagyott.
Valahogy nehéznek érzem, nincs semmi motivációm arra hogy tanuljam. Lehet hogy is tanáron múlik, de legfőképp akaraton. Az meg elszállt. Pedig a neheze még csak most jön. (Egyelőre consoleba programozunk; alapok, ciklusok, stringek ezeket vettük eddig, most pedig belekezdtünk a függvényekbe.)
Kezdek rádöbbenni hogy talán én igazából csak használni szeretem a programokat/játékokat nem pedig írni...Egyébként van értelme egyáltalán tanulnom a c#-ot? Használják ezt a programozók még?
Szerk.: Mehetett volna privátba is, elég masszív off. Bár lehet a többiek is kíváncsiak rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Érkezés alatt. ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest