Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz
defede #32795 üzenetére
Erdemes volna akkor inditani itt egy kulon 'Serelmek amiket mp10 publicban szenvedtem el..' topikot..
Amellett hogy reszemrol befejeztem a tema kivesezeset meg egyszer utoljara fenntartanam a velemenyem: aki public jatekba belep, az tisztaban van ennek minden velejarojaval, es vallalja azt a kellemetlen kockazatot, hogy kerulhet olyan szituba hogy 5 NV-vel es harom 90k-s ismeretlen elfekvovel all a Warden elott, es esetleg nem tudja lehozni a partit. En ezt merlegeltem, es nem vallalom, igy nem megyek publicban, akkor inkabb megyek egyedul, az en tempomban, az en szintemen, szinten vallalva azt hogy nincs xp bonusz, es 'nincs kihez szolni'..
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OpenWRT topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest