- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #40824 üzenetére
Én azt hittem hogy a seismic alap wt mellé
szerk: legalábbis az passzolt a legjobban, meg a 17yardos rend. MP4-en majdnem minden trashmob 1-hit.jaja, ideje volt nem mondanám hogy a kedvenc kasztom a barb, de ez a build most egész kényelmes. Ha meg van a p1000, veszek új accot és megcsinálom HC-ban is
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #40815 üzenetére
Köszi! Maradok 1*lsnél, mert a cleave nagyon jót tett a buildemnek Most már simán fent van MP6-on a wotb ameddig csak akarom! Pláne hogy rájöttem hogy ha tele vagyok furyval akkor nincs gain, azaz nem procol a wotb, azaz spammelnem kell a rendet hogy lemenjen kicsit.
Nem, nem vagyok képben, mert weapon throwval mentem gyakorlatilag végig az előző barbárommal, meg f@sz random skillekkel, ami tetszett (leap, charge). Ezekhez nem kell tökéletes fury balance... sőt, fury se nagyon...
sárpacnak: igen, annyira király gyerek vagyok hogy meg tudok írni egy botot, ami olyat tud, amit én nem király vagy te is Egyébként nem is olyan rossz gondolat: öntanuló bot! Hogy ez miért nem nekem jutott eszembe?
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #40813 üzenetére
a narancssárga oszlopok miatt
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #40809 üzenetére
mi a fene bajod van a karimmal? ha konstruktív véleményed van, akkor azt mondd, de ha nincs, akkor ne kisnyulazzál (kérlek)
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #40807 üzenetére
miért, az 5-6 steal az alap highend barbnak ?
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #40798 üzenetére
létezik hogy kevés a karimon a lifesteal? elég papírnak érzem magam MP8-on...
de lehet hogy mindjárt berágok a WOTB-ra és beteszem helyette a warcry-t impunity-val és akkor
1) nem kell szórakoznom a WOTB fenntartásával
2) karton leszek papír helyett
3) +20 fury on-demand :p
4) előre megszokom hogy úgyis kinyírják a WOTB-ot RoS-ban[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #40796 üzenetére
érdekes, mert bash nélkül, széllel (unforgiving még mindig bent van) - szóval most meg kevés a fury-m
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #40793 üzenetére
tyű, ez egészen sz@rul hangzik
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #40791 üzenetére
de ha nincs fury gen, akkor várhatok az unforgivingre... és mi az a DPS tömegskill ?
szerk: nem értem. most azt mondod, hogy nem kell se fury generator se unforgiving? az úgy érdekes lesz, mi a retekkel támadok ?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
az ideg lever hogy nem tudom fenntartani a wotb-ot... ezzel: [link]
valakinek valami ötlet? -
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #40732 üzenetére
hátakkormeg ?
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #40722 üzenetére
hát nem nézted meg a skorn-al?
-
killerjohn
addikt
punnyad ez a topic...
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #40692 üzenetére
ingame
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #40662 üzenetére
Javaslom hogy amikor elsőre (és másodszorra) úgy érzed: ez a move izé egy baromság, akkor próbáld meg egy kicsit megerőszakolni magad, és kipróbálni hogy egy begyakorolt mozog-támad-mozog-támad kombináció hogyan nézne ki ha a mozgásos részét helyettesítenéd ezzel. Persze vannak buildek és helyzetek amikor külön előnye nincs hogy ezzel mész - pl egy archon amivel megállsz és lelősz mindent a képernyőről. Ha kitartó vagy, a harc közben teljesen új "távlatok" (na jó, ez túlzás) nyílnak meg előtted
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #40660 üzenetére
options - key bindings - és ott van egy ilyen sor hogy "move". beállítod egy tetszőleges gombra, vagy pl a space-re, és azzal mozogsz amikor kell. hamar meg lehet szokni. annyit kell róla tudni hogy ha ezzel mozogsz akkor a bal kattal szemben ez nem veszi fel az itemeket, nem támad CSAK mozog.
-
killerjohn
addikt
ezt most is meg tudod csinálni...
kapcsold ki D3-ban a feliratok (push to show) és kapcsold be HUD-ban (de asszem' a default configban minden item neve látszik a földön ami "fontos") (hogy mi a "fontos" azt a \config\ui_default_actors_items.xml fájlban lehet bizergélni)(#40651) Thrawn: gratula!
(#40653) Sirandrish: a klikkelés már csak ilyen, azon segíteni nem tudok. Talán próbáld meg a move parancsot bindelni egy egér gombra (ha van extra). Én úgy megyek.
(#40656) Sirandrish: fossá' csak mert én nem vállalok rá garanciát. Az hogy másfél év alatt nem volt ban, nem jelent semmit. Lehet akár ma este is...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #40648 üzenetére
Ahhoz bele kellene piszkálni a D3-ba, márpedig hidd el: azt te sem szeretnéd. Meg én sem. Meg Blizzard sem. Szóval az olyan mindenki veszít rajta szituáció lenne...
juteszembe tegnap este felkerült a végleges, stabil HUD 2.0 a szokásos helyre.
-
killerjohn
addikt
válasz proci985 #40621 üzenetére
Ha ez ilyen örökös érték, akkor szerintem egész korrekt, és mutatja, hogy nem csak alacsony MP-n játszol.
Mivel a dropnál a "sima kill" többet számít, mint az elite kill, ezért lehetne ez kicsit több is, de tényleg figyelembe véve, hogy mi volt 1.0.4 előtt, szerintem teljesen jó. Gondolom azért ma már kicsit magasabb ez a szám, nem? Habár ma már van MP10+sok mf, szóval még az se biztos... -
killerjohn
addikt
válasz khirill #40592 üzenetére
jól van na néha én is lehetek hülye...
egyébként egészen komolyan gondoltam az AH hozzászólást, mivel állítólag nem könnyű "találni" leoric ringet, ellenben amíg keresed addig más sem esik, és így messze több időt, energiát, és lehetséges inferno dropot vesztegetsz el, mintha AHban megvennéd 15Mért a szerencsétlentmi az hogy szar a géped? A HUD (STABLE) belassítja a játékot? Még ma felteszem a HUD 2.0 STABLE-t, az Direct2D és alig használ erőforrást...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #40580 üzenetére
még streameltetek is jó lenne ha csináltátok még a jövőben, mert rég szórakoztam olyan jól
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #40454 üzenetére
még linkeltem is neki
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
botolás ellen van... persze, antibot techet fejleszteni ciki, meg ugye ahhoz érteni kellene kicsit a lowlevel cuccokhoz, de úgy tűnik, hogy a Blizzardnak erre nincs erőforrása csak a kínai botfarmoknak... Inkább magasabb szinten [moderálva] szét az egészet. gratulálok... két óra. Gyönyörű lesz, amikor a legtöbb haverom estefelé esik be a játékba, én meg napközben találok valamit, akkor majd lehet köremaileket írni, hogy "gyerekek húzzátok be a beleteket ingame, mert adnék valamit, de ASAP mert már csak 1h 45m van hátra!!!!!!!!"
szerk: pedig nagyon tetszik minden, amit RoS-ban csinálnak. Még azzal is kibékülnék, hogy az enchantolt cuccok accboundok lesznek. Legyenek, kevesebb cuccot lehet trade-elni. De hogy a dropnak egy részét is egy az egyben accoundosítják, az nem normális. Tényleg, ennyi erővel miért nem minden accbound? Oszt csókolom...
[ Módosította: radi8tor ]
-
killerjohn
addikt
Azt vágjátok, hogy a "top legendary" cuccok már eséskor account boundok lesznek, és valami két óránk lesz arra, hogy (kizárólag) friend listán található embernek elajándékozzunk? Érted, másnap már nem... Eladni se lehet... F@szért nem csinálják meg singleplayernek, ha már mindent ami multiplayer megöltek benne? Ki van a búrám nagyon...
-
killerjohn
addikt
Én is értem miért dobta le a földre, de a D3 teljesen máshogy működik mint a D2.
A különböző "trükkös alkalmazások" ellen az a D3 fegyvere, hogy mindig csak az van a memóriában, amiről a szerver úgy dönt, hogy feltétlenül szükséges a kliensnek a következő másodpercekben. Ha eldobsz egy itemet, aminek a referenciaszáma EGY (te), és kilépsz a játékból, akkor az nullára csökken, és emiatt ha peched van, akkor mire visszamennél, addigra a szerver felszabadítja a "felesleges" információt (persze ez egy "bug", mivel nem számít rá a szerver hogy vissza is mehetsz a játékba). -
killerjohn
addikt
válasz Sárpac #40245 üzenetére
úristen, ember, te és a belsős infóid... hány jött be eddig az összeesküvés elméleteidből?
Most meg 99%-ban tudod, hogy lesz AH. Komolyan, a pofám leazakad néha tőled Aztán maud amikor mégsem lesz, akkor is majd biztos belsős infókkal "támasztod alá", hogy miért is alakult úgy.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #40179 üzenetére
ha kihívást keresek, akkor leülök apámmal sakkozni...
-
killerjohn
addikt
válasz Lézerparaszt #40176 üzenetére
lehet hogy én játszom túl alacsony MP-n (7), de a bombardment mire leérne, addigra a pierce-es skillel 2x megölöm a mobokat
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
az lehet de mire az a szar kilő meg leesik, úgy bealszom mint az acid rain wd-vel... arról nem is beszélve hogy Fast elite-eket sok sikert eltalálni vele. Engem nagyon belassít MP7-en a bombardment. Nagyjából minden trash meghal 1 mp alatt, az elite-ek meg 4-5 (max 10) mp alatt - mindkét "gyenge" rúnával. Miközben a bombardmentnél már az 2 mp hogy leessen, aztán vagy talál, vagy nem...
-
killerjohn
addikt
Rapid Fire: High Velocity nagyon (!) bejövős a pierce miatt, Fire Support viszont simán 400K-kat critel autotargetben amikor körbevesznek a mobok. Szerintetek?
-
killerjohn
addikt
RC9 online, ismét teljes frissítés kell üres mappába, runs és stat_tracker mappát át lehet menteni az aktuális verzió mellől. Remélhetőleg ez az utolsó verzió aminek teljes frissítés kell...
-
killerjohn
addikt
válasz szmegma #40015 üzenetére
Nem tudom, én nem beszéltem privát adatról.
Tessék, itt van ami elérhető rólad (az accountodról. A karaktereknek külön le lehet kérdezni a részletes adatait.
Én nem tudok semmilyen "privát API"-ról. A dprogress is ugyanezt használja. Te lehet hogy arra gondolsz, hogy ha külön engedélyt kap a "hívó fél" akkor átlépheti a napi maximum 10.000 request limitet.Van egy csomó feltétele, hogy használd, nagyjából úgy megfogalmazva jogilag, hogy "mindenki használhatja amíg az tetszik a Blizzardnak".
HUD 2.0 RC7 online, teljes telepítést igényel, üres mappába (a stat_tracker és runs mappákat a korábbi verziók mellől érdemes átmásolni)
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz killerjohn #40008 üzenetére
-
killerjohn
addikt
válasz szmegma #39998 üzenetére
Komolyabb alkalmazásokat be kell jelenteni a Blizzardnak, aminek ezt engedélyeznie kell vagy bármikor le is tilthatja. Nem technikailag (mondjuk úgy is, IP tiltással), hanem jogilag. Ha pl te csinálnál ilyen ingyenes live userbar szolgáltatást (fizetőset nem lehet, azt tiltja a Blizzard), akkor ha az nem tetszik a Blizzardnak, küldenek neked egy levelet, hogy kapcsold le... és akkor te lekapcsolod. Persze, nem kapcsoltatnak le csak úgy valamit, ahhoz /még nekik is/ indok kell...
-
killerjohn
addikt
válasz granini #39993 üzenetére
Értékelem a segítőkészségedet, de én kifejezetten nekik tartogatom a szüzességemet
dprogressen kerek egy éve nem volt 2 színkódnyi fejlesztés sem - igazán ráférne egy okosítás...
Mondjuk a HUD support csak poén volt, mert akkor biztos hogy betiltanák a weblapot...(#39994) Lézerparaszt: nézd meg jobban hogy mire válaszoltál
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
ha csinálok diabloprogress alternatívát HUD supporttal, akkor lehet hogy Blizzard megb@sz?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz proci985 #39936 üzenetére
ja, arról mondjuk nem láttam infót (eleinte) hogy ha már channelingelem a rapid fire-t, és úgy nyomom be a shadow powert, akkor viszont NEM aktiválódik a life steal... most hogy tudom, így már nem halok meg minden második bokorban MP5-ön Én a ball lightning-ot kihagyom, és a trap sem az én világom, de ez így nagyon cool És végre eljött a nap: Sir Mikro végre olyat mondott, ami jó nekem is!
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #39931 üzenetére
ne viccelj, hogy snapshotos vele a shadow power
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #39925 üzenetére
mész te a fenébe megnéztem a rapid fire-t és úristen az milyen skill
vehetek mindenből rapid fire-osat. Én nem is értem, hogy ezt hogyan gondolták. Sima hatred regenből fent tudom tartani úgy egy évig... Kösz a tippet! -
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #39925 üzenetére
magyarul cseréljek le mindent? király vagy nagyon és milyen rúnával gondolod?
(#39927) Rebourne: az a lényeg, hogy nem kell fire at will at will, hiszen annyi a hatred mint a szemét, a multishot miatt meg annyi a disc hogy mindig jut bármire. Vault meg annyira nem izgat mostanában, már szédülök tőle
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
úristen mennyire király DH buildet találtam ki (félreértés ne essék: gondolom már más is kitalálta)
- valami generator (spray of the teeth nálam)
- multishot: suppression fire (innentől kezdve végtelen a discipline-em)
- preparation: punishment (innentől kezdve a hatred-em is végtelen)
- night stalker
- a többi szabadon választhatóEzek mellé egy multishot bonusos DML és egy coldos, multishotos SOJ.
A kettő miatt 74% a crit chance amikor multishottal lövök (60 + 8 + 6), és a night stalker egy kicsit besegít a suppression firenak a discipline regenbe.SOJ miatt a sheet DPS nem túl magas (csak 351K), de az a 27% elite bonus megteszi a magáét.
Most még azon agyalok, hogy lecserélem a hatred generatort valami hasznosabbra, mert ebben a buildben semmi szükség nincs rá. Gyakorlatilag végtelen a multishot. MP4-en nagyon fun -
killerjohn
addikt
juteszembe: HUD 2.0 RC2 online. Clean install kell hozzá, azaz üres mappába kell kicsomagolni, és az aktuális verzióból csak a stat_tracker és runs mappákat kell átmásolni mellé (hogy megmaradjanak a statisztikák). Sok fincsi újítás van, pl "némi" decaying crypt run support funkció
-
killerjohn
addikt
Kérdés: vannak azok a hányó nőszemélyek Decaying Crypt-ben. Ha azokat megszínezem a HUD-on, akkor lőn boldogság?
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #39755 üzenetére
haverék 240M körül mennek hardcore-on. ^^n
(#39756) userxy: rájöttél hogy "tudsz", azaz képes vagy rá, vagy arra jöttél rá, "hogyan tudsz"
Ma ilyen farming meg HC support cuccokat teszek bele (épp ebben a pillanatban), szóval lehet látni pl a decayed crypt lejáratot egész messziről, illetve 5 perce készült el a latency felirat a D3 saját latency sávja mellett. Lehet látni konkrétan azt a számot amit a D3 mond (pl 30 ms), de azt tudni kell, hogy az a szám erősen kamu Ugyanis a kliens minden 5 másodpercre kiszámolja a latencyt és az utolsó 5 ilyennek az átlagát írja ki latency felirattal, azaz az utolsó 25 másodpercet. Szóval egy pöttyet pontatlan Most én annyiban tudok ezen segíteni, hogy ki lesz írva a latency érték alá az utolsó mérés eredménye is, azaz az utolsó 5 mp.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz xEon1337 #39752 üzenetére
hi!
Ott nem jön XP már elég rég óta. Act 2 a menő, illetve act1-ben a Decaying Crypt ahol meg kell hánytatni a hölgyeket, és akkor neked jó lesz.
erről jut eszembe, HUD usereknek: a mai frissítésében van egy új funkció ami mutatja a minimapon a decaying crypt-et - feltéve hogy elég közel van
-
killerjohn
addikt
válasz Rebourne #39683 üzenetére
köszönöm a tanácsot, nézek gyorsan egy LS nélküli mantit.
DE:
- ball of lightning mi helyett menjen? bola helyett nem mehet, mert akkor honnan lesz hatred?
- nat armor miatt azonnal buknék 130 dexet (2pcs inna setem van)
- night stalkert megnézen vengance helyett, hiszen LS manti nélkül sokkal többet kell majd a gloom
- beasty bombs-ból hogyan teszel le 3-at, ha 30 mp a cooldown ? -
killerjohn
addikt
DH Szakik!
Van ez a build, amit eléggé szeretek, de nem túl hatékony. Mondhatni hogy nagyon nem az.
[link]
Nagyvonalakban én így szeretem a DH-mat, de szívesen vennék pár ötletet, hogy milyen irányba lehetne innen fejleszteni. MP4-nél feljebb ezzel menni horror, agyrém, tetülassú... A másik hogy én harcolni szeretek, és nem percekig keringeni fields-ben hogy magamra húzzak 300 mobot, hogy aztán majd pár csapdával kivéreztessem. Az nem az én stílusom. Valami ötlet? -
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #39646 üzenetére
az az exploit a játék megjelenése után egy hónappal már fixelve volt.
Sárpac: nincs screenshot?
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #39605 üzenetére
kb ilyen egy átlagos napom
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #39603 üzenetére
Na, tisztázzuk. Én ladder-párti vagyok. Szeretem, mert értelmed az a játéknak. És tuti hogy ha lesz, én ott leszek. De könyörgöm, nehogy bevezessék a Loot 2.0-val vagy a RoS-al egy időben, mert a falnak megyek
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #39595 üzenetére
ja bocs. akkor nézhetem úgy is, hogy nem kellett volna átmenni infernora másfél éve, és akkor tök nyugis lenne az életem, nem ?
-
killerjohn
addikt
Én aztán nem tankolok... sunyik a drágáim, kussolnak a ladderről, nehogy mindenki azonnal abbahagyja a játékot. Márpedig ha lesz ladder, akkor mindenünk ami most van, lóf@szra se lesz jó.
szerk és off: HUD 13.10.25.2 BETA (2.0) online
és mostantól nem írom ha van új verzió, mert a HUD szól magától[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
Szerintem alapból azzal nyitsz, hogy enhantolod az itemet, és akkor meg ez az egész nem probléma.
Amit nem értek, hogy mi lesz velünk AH nélkül? 3 stash fülön fogok tárolni 1000000000000 craft alapanyagot?
Én egyáltalán nem tartok meg craft anyagot, se gemet, se tome of secret-et, hanem amikor kell, akkor bemegyek AH-ba venni pár1000 darabot. Namármost kijön az exp, és arról fog szólni, hogy 3 stash fülön rendezek 15 féle materialt ? nemár... akinek nem kell, az eladja, akinek kell, az meg megveszi. Btw ugyanígy működik amikor valaki napelemmel több energiát termel mint ami neki kell - visszatölti a hálózatba (és fizetnek érte) -
killerjohn
addikt
asztal-összeállítás engedélyezése. wow...
na, mit csináltál hogy elindult, mi volt a gond?
majd mesélj, hogy tetszik-e...szerk: istenem, mit fogok kapni, ha kaptok egy bant... 11 hónap alatt nem volt még egy sem, de amilyen az én szerencsém, tuti hogy a legelső innen a PH! fórumról lesz...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
nem tudom hogy van magyarul, mert angol windowsom van mióta megszülettem...
valahol ittolyan nincs hogy nem indul... logs mappában mi van? milyen verziót szedtél le? üres mappába kicsomagoltad az egész zip fájlt? többit privátban...
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #39517 üzenetére
ha kijön a PTR, akkor "semmi perc alatt" (remélhetőleg néhány napról van szó) lehet migrálni az adatokat hogy kompatibilis legyen a HUD az új D3-al
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #39514 üzenetére
teljesen jól tudod. soooook sok szám kitakarás nincs, hiszen épp erről szól a 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Ukrajnai háború
- Ford topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Opel topik
- További aktív témák...