Hirdetés
- HP notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Everest / AIDA64 topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haller26
tag
válasz shotika #85299 üzenetére
Sziasztok!
Társakat keresek NS PTR-re,ha van valaki aki szintén ebben a csizmában jár és este 9 után ráér,netalán még TS-l is rendelkezik,kérem vegyen fel. BTAG:pityputy#2982.Egyenlőre egy Wizardom van és elég béna vok hozzá XD Szívesen kipróbálnám a többi karit is.Elsősorban türelmes emberek jelentkezését várom,mert elég nehézfejű vok és nekem többx kell elmagyarázni vmit,hogy meg is értsem.Nagyarcú-futóbolondok kerüljenek ha lehet."Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz diegho #84347 üzenetére
Sziasztok!
Szívesen segítek énis,ha fennt vok(7közben 21.00-23.00-ig kb ),bár nem túl sok időm van játszani.
Biztos nem vagyok vele 1edül,de nekem is nehéz találni parrtit 65+grre,70+ról meg nem is álmodok.Ezúton szeretném megragadni az alkalmat,hogy toborozzak pár embert magam köré akiknek szintén nincs állandó partija.Egyenlöre csak support barbim van de kszül az swk és a healmonk is.Még nem vok 800P sajnos,de nagyon igyekszem(volt aki ezért nem játszott velem...),akinek ez nem akadály azzal szívesen játszom pár órát este. Írjatok rám bátran. Btag: pityputy#2982"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
Sziasztok!
Most kezdtem egy wizardot,de még sosem játszottam vele és elég gyenge vok és az az igazság,hogy nem is értek hozzá,na meg időm sincs játszani túl sok.Edge okosít privátban(biztosan az idegeire megyek már),de sok minden nem tiszta még,ami meg is látszik az eredményeimen.Arra gondoltam ,hogy összehozhatnánk egy partit "wizardok egymás közt"címszóval és tolhatnánk egy partit annak minden előnyével gazdagon mefgáldva (.A legjobb az lenne,ha Ts-n is tudnátok okosítani)Az alap koncepció megvan, az Archon set stb...,de a legrosszabb statokkal megáldva.Kövezzetek meg ha hülyeség!! ,de arra gondoltam mindenki legyártja a Sage setet és naponta váltogatnánk,hogy ki bújhat bele és élvezné áldásos Dreath Breath királyságát XD Legalábbis nekem ez jelenti a legnagyobb problémát jelenleg a játékban.Persze nem haragszom meg,ha valaki más kaszttal csatlakozna, de remélem találok még 3 másik wizardot itt a forumon.A Btagom: Pityputy#2982 Elég szegényes a kari és nincsenek túl fényes eredményei a karinak,de bízom benne,hogy a kedves mentorok segítségével úgy egy fényéven belül megtanulom majd kezdő-helyettes-jelölt szinten használni a karit XXD Vegyetek fel bátran, mindenkit vissza fogok jelölni.Ha minden jól megy esténként 9 óra körül majd mindennap fel tudok szökniu 1-2 órára."Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz prokxy #75082 üzenetére
Szia!
Nekem is az amu kellene,de az istennek nem adja.Van 1 lyukas CD-s,ami melle tudnék rakni kritet,de nem biztos,hogy jobb volna a Maránál(chd-chc-dex-socket).Kezdő monkos vok, ránéznétek a karimra? (pityputy#2982) Érdekelne,hogy lehetne e publicon belül,vagy más módonlehet e szelektálni?(ha mondjuk csak monkokkal és magyar játékosokkal szeretnék játszani a várva-várt jutalom elnyeréséért.)"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
Sziasztok! Keresek 4s monk partit,hátha esne végre Sunwuko amu,meg 1 alap Torch.Szívesen veszem az építő jellegű kritikákat,mert elég ügyetlen vok még vele.Van 1 jónak mondható DH-m ,ha mást nem is ,cserébe azzal segítenék a kedves mentoroknak. pityputy#2982 (lemaradt)
[ Szerkesztve ]
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest