Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Franklin #49592 üzenetére
Ha ezt nekem címezted, akkor nem sírok és mint írtam nincs szerencsém semmi egyéb misztikumról nincs szó. Szal ezt mi ihlette igazából nem is értem...de köszi, hogy leírtad és olyan tényeket közöltél mit pl én eddig is tudtam...
A drop meg állítva lett...tisztán látszik mennyi legend + set esett peccs után és most mennyi. A looton meg 2-3 hete eléggé érezni...hogy vmi változott. -
Cadal
őstag
válasz
Franklin #49592 üzenetére
Ezzel vitatkoznék. Egy ideje farmoljuk inf. ACT 3-at és biztosan állítom, hogy régebben nem volt ennyi alacsony szintű item mint most. ilvl 51 meg ilyenek. Szerintem is belenyúltak a dropba menet közben, csak nem szóltak róla.
#49606) F-ECT$: Paragon lvl-hez szerintem már nem éri meg ezt használni sok az a 3 item. Inkább megyek egy ACT-al tovább jobb cuccban. Ott öbb XP-t adnak a leölt szörnyek is. Viszont a sapkába a ruby ott is ajánlott.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest