Hirdetés
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Gorneck #39375 üzenetére
A dupla teleportos, jailer, waller mobok ellen kevés
Én is sokat megyek DH-val, és azt kell mondjam, hogy ők keveset halnak. Nekem van egy mirror image és egy teleport és kész. Ezeken is elég nagy a cd (persze lehet, hogy be kellene tenni az illusionist passzívot, csak azt nem látom, hogy hova, de néha az sem segít, mert nem 1-1 nagy ütést kapok, hanem sok kicsit.) Nem tudom, hogy milyen skilleket használ a DH, de valahogy tovább szokta bírni. (Végig tudja menekülni a pályát, és közben még sebez is.)
Ez életképes build lehet?
-
oxox
addikt
válasz
Gorneck #39375 üzenetére
a teleport edeskeves, mert lassan toltodik fel...varazsloval baromira kell helyezkedni, hogy ne szedjenek le . (act1-ben meg megyeget, act2-ben logisztikazni kell durvan)
(#39374) maross - az egyik cimbim WD-vel tolja...act1-et siman farmolja vele (loh-os), nekem varazsloval helyezkedni kell az elite pakkoknal (nem mindnel, de a gyorsan mozgo, ugro-knal igen)...mint irtam korabban a varazslom 130 ora jatekidokkel, kb 3x olyan erteku cuccokban van azon a szinten mint a monkom 50 ora jatekidovel...de barbival is kb 3x konnyebb jatszani (WD-hez, DH nem ertek, csak annyit tudok roluk amit lattam magam mellett)
Aktív témák
- Lézervágás, gravírozás
- Elite: Dangerous
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest