- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
pomk
őstag
Kinézet az Én véleményem alapján:
Én valahogy mindig is úgy voltam az ilyen jellegű, amelyekben vannak kasztok, hogy van olyan kaszt, ami pl. nem illik egy fajhoz vagy nemhez. Én pl. barbár nőt nem tudok elképzelni, ahogy valahogy a WD nő és a Monk nő is idegen kicsit. De ezek még úgy ahogy elmennek.
Wizard F/N: ok
Barbár F: ok N: szerintem nem illik a képbe, egyébként is úgy néz, ki mint egy szteroidtúltengésben szenvedő német úszónő
Demon Hunter N: ok, F: Nekem tetszik. Olyan, mint Jack Sparrow.
Monk N: Hááát...elmegy F: a szakáll nekem nagyon tetszik
Witc Doctor N: Nem tetszik. F: Nekem nagyon tetszik. Pont azt adja részemre, amit a karakter képvisel.A tárgyak inventoriban történt helyfoglalásával egyet értek. A kisebb tárgy kisebb helyet foglaljon, a nagyobb nagyobb helyet.
A pók, amik kikelnek a vázából...hát...ez nekem sem tetszik. Egy ragacsos zöld trutyis tojás jobb lenne valóban.
Szerintem a WD inkább AOE sebzésben és tömeg irtásban hatékonyabb, míg a W egy mob sebzésében a jobb.
-
MegalodonS
őstag
Szerintem a noi barbar,olyan mint a szteroidos amazon,abszolut nem jon be.Azert ennel sokkal szebbre is csinalhattak volna.A monk az eggyik sem szimpi,de a kaszt sem.
A tobbivel eggyetertekMajd fogja engedni,de a koevtkezo kiegben penzert!
Jo hogy kevesebb helyet foglalnak a targyak,mert az elejen massal sem toltened az idodet,mint maszkalnal az arus,meg a quest kozott.Azert eleg sok gold kell a ladahoz,meg a BS huzashoz is.Elegge lehet gyujtogetni,kb mint az osemberek
-
Ilsyde
őstag
En hang alapjan valasztottam nemeket, igy mar elore tudom hogy pl. a male monk jobban bejon mint a female. A WD-nel meg forditva, a female hangja szimpibb. A female barbar viszont ugy beszel mint egy tanulatlan paraszt. A male DH-t meg sem hallgattam mert tenyleg ugy mozog mint egy emos, igy ejtettem.
Ha minden igaz akkor eleinte csak egy negyzetet foglalalt le minden targy, aztan ugy gondoltak hogy inkabb legyen ketto ha nem aprosagrol van szo. Mindenkeppen el akartak kerulni az inventory tetrist, azert lett ilyen. Nem realis, de nem is idegesito.
Azt viszont neked kell eldontened hogy melyik karit inditsd elsonek. En is a barbar meg a monk kozott vacilaltam, eleg nehez volt a dontes. Szerintem menj fel a Blizz oldalara es nyalazd vegig mindket kaszt kepessegeit. Valaszd azt ami izgalmasabban hangzik es szorakoztatobbnak velsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest