Hirdetés
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
na megvolt a szokásos összeveszés kibékülés szitu zsuval, de amugy megvagyunk most én voltama hibás télleg, dehát 1 pasi pasiból van...a durvaszavakat meg nem komálja a lelkem.
holnap bmw tali minden igaz 4en megyünk.
változatos az idő xarul tok aludni remélem stabilizálódik a meleg száraz idő mert ez punnyasztó.
amugy szokásos napok,melokeresés, jo lenne már valami normális megint.
kéne bulicipő de drágák meg uj telo sok jelölt van.
Vettem 1 retro polot tök zsír még nem volt ilyenem, demár így se férnek el eddigiek se , mind1
Zsu is megy melozni jövő héttel, örülök tirplán mert kicsit életre nevelődik a hölgy, nem árt neki 1 kis strapa, személyiségének is jót fog tenni szerintem.
Tesojával egyre jobban megvok jo arc.
Ma volt edzésen jo volt de amugy xar vagyok most nem tom már mit kéne tenni.
Aktív témák
- EAFC 26
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest