Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Sajnos, abban már nincs mit keresni, mivel gyak. minden ki lett próbálva. Másik ram, másik proci, talán még egy másik tápot megnéztem volt, de azt már csak azért, mert már nem tudok másra gondolni. Ezzel a 6300-mal, ami most benn van, 460-ig képes elmenni, az xp feláll, még superpi is végigmegy, de tök mindegy, mert ha játszom, de amugy is, egyszercsak lefagy, és ujraindul. Mindezt teljesen véletlenszerüen. Ezt frankón 380-ig csinálja, 360-nál eddig jó. Tehát egyszerüen totálisan érződik, h a lapom egy f@s, mert a quad-dal ilyen jelenségem soha nem volt, a 4300-at gyönyörüen vitte 380-ig, atomstabilan, órákig tarto gaméval, ez azon meg sem szolalt, most meg 370-380-at sikerült, ugy ahogy tartanom, a 6300-mal, feljebb menve viszont már véletlenszerü fagyások. Engem igazából már nem nagyon tud ez a lap meggyőzni, még akkor sem, ha Overék találnak valami jobb eredményt az ő konfigjukkal.
Jah, még valami. A memoim sem mennek, csak 5-5-5-15-tel 1000-en, de még ott is volt fagyi, lejjebb véve az fsb-t és igy a memokat is, a 4-4-4-et csak 800-ig tudja, 2.5V/1.7V mellet.
De mondom, engem ez az egész már nem... Várom vissza a régi quadot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest