Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Race-Face
tag
Én egy 1804-nyúzok egy ideje, de csak sztereóban hallgatom, főleg zenére, cd-ről. És meglepően jól szól. Csak azért vettem, mert jó áron volt, de nagyon megszerettem. Pedig nincs könnyű helyzetben, áll mellette egy pointe medium csöves erősítő... amivel azért nem egy kategória. Nehéz ezt egy fórumban elmesélni, főleg, hogy csak azt tudnám elmondani, mivel kevesebb a csövesnél, és ez nem túl fair... de tényleg nagyon szép hangja van sztereóban.
Házimozizni állítólag nem annyira jó, legalábbis akitől vettem, azért adta el, de ezt sosem próbáltam (persze, házimozi erősítőt minek is házimozizni használni...)
Ja, hogy Te a 1705-öt kérdezed?
Ehh... az a baj, a Denonnak is voltak elég szar szériái (a 1601-et és 1602-t hallgattam egy ideig, na, az katasztrófa), így tényleg csak meghallgatás után szabad dönteni.
Még valami, a dvd-plazserek cd lejátszási minősége azért elmarad egy rendes cd-plazserétől. Kísérleteztem egy darabig, mivel tudnám kiváltani a cd-lejátszómat, de egyik dvd se produkált olyan minőséget, pedig volt nálam kipróbálásra 1-2 jó cucc. És sok esetben a play gomb megnyomása után rögtön hallható volt a különbség, el se kellett foglalni a zenehallgató pozíciót
Igaz, ez is csak attól függ, milyen zenét hallgatsz. Én kimondottan audiophil zenékkel szoktam tesztelni, ott rögtön kijön, melyik cucc mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ehh... az a baj, a Denonnak is voltak elég szar szériái (a 1601-et és 1602-t hallgattam egy ideig, na, az katasztrófa), így tényleg csak meghallgatás után szabad dönteni.
Igaz, ez is csak attól függ, milyen zenét hallgatsz. Én kimondottan audiophil zenékkel szoktam tesztelni, ott rögtön kijön, melyik cucc mit tud.