Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- Androidos fejegységek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Race-Face
tag
Én egy 1804-nyúzok egy ideje, de csak sztereóban hallgatom, főleg zenére, cd-ről. És meglepően jól szól. Csak azért vettem, mert jó áron volt, de nagyon megszerettem. Pedig nincs könnyű helyzetben, áll mellette egy pointe medium csöves erősítő... amivel azért nem egy kategória. Nehéz ezt egy fórumban elmesélni, főleg, hogy csak azt tudnám elmondani, mivel kevesebb a csövesnél, és ez nem túl fair... de tényleg nagyon szép hangja van sztereóban.
Házimozizni állítólag nem annyira jó, legalábbis akitől vettem, azért adta el, de ezt sosem próbáltam (persze, házimozi erősítőt minek is házimozizni használni...)
Ja, hogy Te a 1705-öt kérdezed?
Ehh... az a baj, a Denonnak is voltak elég szar szériái (a 1601-et és 1602-t hallgattam egy ideig, na, az katasztrófa), így tényleg csak meghallgatás után szabad dönteni.
Még valami, a dvd-plazserek cd lejátszási minősége azért elmarad egy rendes cd-plazserétől. Kísérleteztem egy darabig, mivel tudnám kiváltani a cd-lejátszómat, de egyik dvd se produkált olyan minőséget, pedig volt nálam kipróbálásra 1-2 jó cucc. És sok esetben a play gomb megnyomása után rögtön hallható volt a különbség, el se kellett foglalni a zenehallgató pozíciót
Igaz, ez is csak attól függ, milyen zenét hallgatsz. Én kimondottan audiophil zenékkel szoktam tesztelni, ott rögtön kijön, melyik cucc mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Path of Exile 2
- eGPU tapasztalatok
- Androidos fejegységek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Könyvajánló
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- További aktív témák...
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ehh... az a baj, a Denonnak is voltak elég szar szériái (a 1601-et és 1602-t hallgattam egy ideig, na, az katasztrófa), így tényleg csak meghallgatás után szabad dönteni.
Igaz, ez is csak attól függ, milyen zenét hallgatsz. Én kimondottan audiophil zenékkel szoktam tesztelni, ott rögtön kijön, melyik cucc mit tud.