- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SONY LCD és LED TV-k
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Race-Face
tag
Én egy 1804-nyúzok egy ideje, de csak sztereóban hallgatom, főleg zenére, cd-ről. És meglepően jól szól. Csak azért vettem, mert jó áron volt, de nagyon megszerettem. Pedig nincs könnyű helyzetben, áll mellette egy pointe medium csöves erősítő... amivel azért nem egy kategória. Nehéz ezt egy fórumban elmesélni, főleg, hogy csak azt tudnám elmondani, mivel kevesebb a csövesnél, és ez nem túl fair... de tényleg nagyon szép hangja van sztereóban.
Házimozizni állítólag nem annyira jó, legalábbis akitől vettem, azért adta el, de ezt sosem próbáltam (persze, házimozi erősítőt minek is házimozizni használni...)
Ja, hogy Te a 1705-öt kérdezed?
Ehh... az a baj, a Denonnak is voltak elég szar szériái (a 1601-et és 1602-t hallgattam egy ideig, na, az katasztrófa), így tényleg csak meghallgatás után szabad dönteni.
Még valami, a dvd-plazserek cd lejátszási minősége azért elmarad egy rendes cd-plazserétől. Kísérleteztem egy darabig, mivel tudnám kiváltani a cd-lejátszómat, de egyik dvd se produkált olyan minőséget, pedig volt nálam kipróbálásra 1-2 jó cucc. És sok esetben a play gomb megnyomása után rögtön hallható volt a különbség, el se kellett foglalni a zenehallgató pozíciót
Igaz, ez is csak attól függ, milyen zenét hallgatsz. Én kimondottan audiophil zenékkel szoktam tesztelni, ott rögtön kijön, melyik cucc mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 8GB RAM, 256GB SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ehh... az a baj, a Denonnak is voltak elég szar szériái (a 1601-et és 1602-t hallgattam egy ideig, na, az katasztrófa), így tényleg csak meghallgatás után szabad dönteni.
Igaz, ez is csak attól függ, milyen zenét hallgatsz. Én kimondottan audiophil zenékkel szoktam tesztelni, ott rögtön kijön, melyik cucc mit tud.