Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Race-Face

tag

válasz Barohawk #4 üzenetére

Én egy 1804-nyúzok egy ideje, de csak sztereóban hallgatom, főleg zenére, cd-ről. És meglepően jól szól. Csak azért vettem, mert jó áron volt, de nagyon megszerettem. Pedig nincs könnyű helyzetben, áll mellette egy pointe medium csöves erősítő... amivel azért nem egy kategória. Nehéz ezt egy fórumban elmesélni, főleg, hogy csak azt tudnám elmondani, mivel kevesebb a csövesnél, és ez nem túl fair... de tényleg nagyon szép hangja van sztereóban.
    Házimozizni állítólag nem annyira jó, legalábbis akitől vettem, azért adta el, de ezt sosem próbáltam (persze, házimozi erősítőt minek is házimozizni használni...)

Ja, hogy Te a 1705-öt kérdezed? :B Ehh... az a baj, a Denonnak is voltak elég szar szériái (a 1601-et és 1602-t hallgattam egy ideig, na, az katasztrófa), így tényleg csak meghallgatás után szabad dönteni.

Még valami, a dvd-plazserek cd lejátszási minősége azért elmarad egy rendes cd-plazserétől. Kísérleteztem egy darabig, mivel tudnám kiváltani a cd-lejátszómat, de egyik dvd se produkált olyan minőséget, pedig volt nálam kipróbálásra 1-2 jó cucc. És sok esetben a play gomb megnyomása után rögtön hallható volt a különbség, el se kellett foglalni a zenehallgató pozíciót :) Igaz, ez is csak attól függ, milyen zenét hallgatsz. Én kimondottan audiophil zenékkel szoktam tesztelni, ott rögtön kijön, melyik cucc mit tud.

Új hozzászólás Aktív témák