- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Necroman_Mk2 #16 üzenetére
Pedig van olyan, ami kisebb és még kevesebbet is fogyaszt, mint a lapid.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Necroman_Mk2 #7 üzenetére
lol
Manapság inkább azt kell keresni, ami nem üveges.
-------------------------------------------------
(#8) Yodafon: Szeressem, mikor a lektor minden ok nélkül kiveszi a magyarázó linket. Visszaraktam. (Bár akiket érdekel ez a VGA, valószínűleg enélkül is tudják.)
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Yodafon
senior tag
ki?
I'm gangsta!
-
copass
veterán
válasz Necroman_Mk2 #4 üzenetére
ha asztalon, üveglapos házban van akkor látszik...egyértelműen dekorációs célra vesz valaki ilyet. pl: warhammer 40k témára.
egy ilyenben azért büntetne."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Necroman_Mk2
őstag
Nagyszerű ez az átdizájnolás, de mert egy ilyen kártya a gépházban, azaz nem látható helyen van, sokat nem jelent a tudaton kívül. Kíváncsi leszek, hogy mennyivel kerül majd többe, mint egy mezei társa.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
flexxx2
őstag
sejtelmes egy trailer, a szín okés
-
Hát, én megvetném.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Killer01
őstag
Váááóó, ez bitang jól néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest