Új hozzászólás Aktív témák
-
alt_
csendes tag
Sziasztok !
Szeretném megvenni a Delta Force Xtreme játékot. Persze bejártam a boltokat, sehol sem kapni. Az interneten lehetne megrendelni a Novalogic-tól persze VISA kártya meg hasonló marhaságok kellenek hozzá ami nekem nincsen. Viszont tudnék utalni egy számlaszámra összeget, persze az meg nem jól a Novalogic-nak
Ennek ellenére szeretném megvenni. Nem vagyok nagy játékos, de a Delta Force annyira megtetszett, hogy le sem tudom tenni. Ha jól sejtem az Xtreme ennek feljavított változata.Szóval a lényeg: a Novalogic 17 $-ért árulja, én hajlandó vagyok 4000 Ft-ot fizetni érte annak aki megszerzi nekem. Persze az illető jó lenne ha legálisan megvenné, nem kalózpéldányt szeretnék ! Tegye fel valami FTP serverre ahonnan letölthetem, és ha működik akkor banki utalással utalom a 4000-et a megadott számlaszámra.
Előre is köszönöm a segítséget !
Üdv, alt_
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennek ellenére szeretném megvenni. Nem vagyok nagy játékos, de a Delta Force annyira megtetszett, hogy le sem tudom tenni. Ha jól sejtem az Xtreme ennek feljavított változata.