Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Igen, a szörnyen kevés pénz az a random csapat velejárója, olyan nincs, hogy mind a 3 ember jól lakjon. Egyedül olyankor szoktam jól kijönni, ha nem a többiekkel megyek kvázi solo-ban, mert akkor minden az enyém.
Viszont a solo hátránya, hogy tuti nem szed fel senki, meg ha a szerver dobálja be a játékosokat a pályára, akkor +2 -vel több ellenfél lesz a pályán akik ki akarnak nyírni.Nekem az időpont megfelel. 0-24-ben tudok játszani, ha kell
Sajnos a mennyiséggel pótolom a minőséget1 gyors kérdés: A rangod oparation-ben mitől függ? Szerintem nekem nem változott vagy 50 csata óta. Bronz II 1150 pont.
Azt nem értem, hogy iszonyat mennyiségű kérdésem van, ami gondolom másokat is érdekel, miért nem írja le a fejlesztő???
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest