Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1977 üzenetére
köszönöm a választ! és 64 bites w7 nél, ezeknek az "ősi" programoknak, elég ha csak xp módban futtatom?
valamit kell még valamit a raktár program mellé installálni? -
klambi
addikt
szevasztok!
olyan gondba ütköztem, hogy van 1 (raktár)program ami csak simán .dbf fájlba dolgozik, újra kellene dobnom a gépeket, eléggé ősiek, és azt nem tudtam kideríteni, hogy ehhez milyen adatbázis kezelő kellene, ha kell egyáltalán, mert ugye ez delphi adatbázis kezelése. Csak simán kell egy borland shared vagy mi hozzá?
bocs a nyers fogalmazásért, de csak felületi ismereteim vannak.... -
klambi
addikt
szevasztok
xp re kéne nekem delphi, tud ebben valaki segíteni, mert elég laikus vagy ebben a témában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest