- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Steam Deck
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
labuwx
tag
-
labuwx
tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
Most viszont olyan gondom van, hogy nem hajlandó a TImage legalsó ill a jobbszélső sorába vonalat húzni, sőt van ilyen parancs akkor a többi vonal mind "szürke" lesz.
489x489-es TImage -
labuwx
tag
Valaki legyen szíves segíteni a grafikában. Szeretnék írni egy REVERSI játékot, ahoz kellene egy 8x8-s táblázat a táblázat minden rublikájában lenne egy korong(piros, kék, rejtett)
és minden korongnak lenne egy event-je.
Sajnos a grafikát egyáltalán nem ismerem. Nekem elég az is ha belinkeltek egy részletes magyar leírást(sajnos én ilyet nem találtam). -
labuwx
tag
Sziasztok!
Mióta frissítettem a 2009-es Delphi-t Up4-re ezt a hibaüzenetet kapom indításkor:
"acces violation at address 5000CC82 in module 'rtl120.bpl'. Write of address 2067B5D4"
Hiába kattintok az OK-re nem csinál semmit, ha X-et nyomok az üzi ablakán akkor újból előugrik. -
labuwx
tag
Még az érdekelne, hogy több ezer számjegyű egész számok kezelése megoldható-e?
-
labuwx
tag
duplapost...
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet egy számot egész kitevős hatványára emelni? -
labuwx
tag
Sziasztok!
Valaki fel tudná tölteni a szűz 2009-es delphi bin/bds.exe-jét?
Előre is köszönöm. -
labuwx
tag
Sziasztok!
Egy nagyon egyszerű Lazarus-os kérdésem lenne. Van egy formon 3 elem: egy gomb, egy egyszerű szövegbeviteli mező és es box ahova kiírja a bevitt szöveget ha megnyomjuk a gombot. A gombnyomás művelete így néz ki:procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
ListBox1.Items.AddStrings(Edit1);
end;Ezzel az a gond, hogy az Edit1 nem TString típusú(az AddStringnek az kell), ez idáig nem olyan nagy dolog, csak nem tudom, hogy mivel kellene bővítenem a kódot, hogy működjön.
(Az infó tanárom a maga delphi 7-es tudásával egyből írt egy ilyen programot lazarusban, de sajnos nem emlékszem a kódra)
A segítséget előre is köszönöm. -
labuwx
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1704 üzenetére
Egyik ismerősöm már ismerte a "hibát": a regionális beállításokat át kell állítani angolra és csak utánna megy rendesen a telepítés. A telepítés után kér egy kódot és egy logint, beírom azt amit e-mailban kaptam(trial), de először azt mondja, hogy hibás, utánna megint ütök egy entert, akkor nem látja hibásnak viszont azt mondja, hogy olyan kódot írjak be ami még nem volt regisztrálva.(ezt már 3db kóddal eljátszotta).
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy miért áll meg a delphi 2009 telepítője? Az install Aware kétszer végig megy, az ablak eltűnik és nem csinál semmit. Az a hiba jelentkezik: xp(sp3, sp2), win7(x64), vista(sp1,x64,x86), a többinél meg még nem próbáltam.
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest