Hirdetés
- VR topik
- Nikon DSLR topik
- Akciókamerák
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Szívesen, nincs mit.
D5-ben nem volt még ilyen MainFormOnTaskbar property, úgy látom hogy ez a D2007-ben jelent meg.
Az Application.Handle problémára egy Lazarus oldalon ilyen FindWindow megoldást adtak, gondolom hogy valami ilyesmit csináltál te is.A lényeg, hogy összejött a megoldás.

-
vz12
tag
Nekem is volt ilyen problémám régebben, előkerestem Neked a kódomból az én megoldásomat.
Sosem dolgoztam Lazarussal, ez konkrétan Delphi5, és tökéletesen működik:SetWindowLong(Application.Handle, GWL_EXSTYLE, WS_EX_TOOLWINDOW); // remove button from taskbar
Ez valami Win API hívás, gondolom hogy menni fog Lazarusban is.
Nem hiszem hogy magamtól találtam ki, most az előbb Google barátommal pl. ilyen megoldást találtam elég gyorsan, ami nagyon hasonlít az én kódomra.Remélem segítettem.

-
zka67
őstag
Szia, így:
Uses HTTPApp;
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
const S : string = 'Árvíztűrő tükörfúrógép';
begin
Memo1.Lines.Add( S );
Memo1.Lines.Add( HTTPEncode( UTF8Encode(S) ) );
end;A példa kimenete:
Árvíztűrő tükörfúrógép
%C3%81rv%C3%ADzt%C5%B1r%C5%91+t%C3%BCk%C3%B6rf%C3%BAr%C3%B3g%C3%A9p
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Sweet.tv - internetes TV
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nikon DSLR topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Shure Podcast mikrofon
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest