Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Indulhat a hardverparti!
- Egér probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Ja és még nagyobb gáz, elveszett 2 hete a témavezetőm'' . Sem e-mailre nem válaszol, sem a telefonját nem veszi fel. 1 hónapja még abban állapodtam meg vele, hogy majd legalább egyszer elolvassa a beadás előtt, úgy hogy a hibákat legyen időm kijavítani. Nem mintha eddig hejde segített volna. Holott előre közöltem vele a játékszabályokat, hogy nem vagyok rutinos programozó. Még Ő mondta, hogy egy kihívás lesz neki velem dolgoznia, mert még nem volt tanítványa, aki abszolút kezdőként bevállalt volna ilyet. Ehhez képest, ha nincs ez a fórum, akkor még sehol sem lennék. De legalább kipanaszkodtam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest