- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #2012 üzenetére
Kösz, ezt közben megoldottam.
A gond az, hogy a fő exe fájl visszakéri, hogy az indító exe hol van éppen. Vissza kell neki adni paraméterben, hogy ahonnan indult, az a játék főkönyvtára. Persze ez fake, de megeszi így:
...
ShellExecute(handle,'open',PChar(path+'FalloutNV.exe'),nil,PChar(path),SW_SHOWNORMAL);
...Most mással küszködök, ami koránt sem ennyire egyértelmű...
Van az eredeti launcherben jó pár Checkbox. Kettő közülük egy pár: azt csinálja, hogy az aslóba egy szűrés után betölti a támogatott felbontásokat. Ez addig nem gond, hogy az összes felbontást lekérem a Windows API-ből, majd megszűröm a listát. Gyakorlatilag első körben ki kell dobni a 640x480-as sorokat és a 16 bites színmélységet.
Eddig oké... Csakhogy a felső Checkbox az Aspect Ratio (képarány), amihez kéne írjak valami okosságot, hogy úgy válogassa ki az alsó Checkbox sorait, ahogy a képarányok be vannak a felsőn állítva.
Na itt fogyott el azt hiszem a tudományom, mert ki kéne talán számoltatni minden felbontásra talán az arányt...
...de még ha sikerülne is, a következő funkcióra esélyem nincs szerintem sem Delphi sem Lazarus alatt:
Van egy gobmunk, ami automatikusan beállítja a géphez az ajánlott konfigurációt. Az csak egy dolog, hogy 5 fájlból választ "csupán". Viszont nem tudom mi alapján... Biztos elég összetett a függvény, ami a procit, VGA-t memóriát, oprendszert stb. végigkérdezi és aligha hiszem, hogy újra tudnám írni...
Azért álltam neki amúgy, mert a játék igen régóta készülő magyarítása mellé jó lenne egy teljesen magyar launcher is. Ám ez máshogy nem megoldható, csak ha nulláról van megírva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged