- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- SSD kibeszélő
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Nem tudom, milyen verziójú a Delphi, amit használsz, Én amit írok az a Delphi 7-re vonatkozik.
A Destroy parancs gyönyörűen működik, gond csak avval van, hogy hibát dob ki, ha nem létező komponensre hívom meg (pl: program indításnál).
Nem létező komponensnél persze hogy mindig hibát dob, ezért javasolnám a statikus megoldást. Tudod, hogy max hány kép szerepelhet egy autóról, a többi dolgot meg rábízod a az adatbázismotorra. DBImage komponenst kiraksz, amennyit maximalizáltál, aztán az autók képeit tartalmazó táblából meg betöltögeted a képeket.Kellene még egy olyan adatbázis formátum ami tud több mint 255 karakternyi string mezőt tárolni (
Paradox7 táblákkal szoktam dolgozni(hacsak az ügyfél nem ragaszkodott valamiért máshoz).
MEMO field a megoldáskésőbb megoldani hogy egy autóról több képet is be tudjak drag&droppolni
Bár azt nem igazán értem, hogy honnan-hova akarsz drag-drop, de az autók fényképeinek a tárolásához Paradox7, BINARY field. Ahogy a nevéből adódik, bináris adatok, amik lehetnek, kép, hang, program, weblap, stb....., tehát bármi.Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest