Új hozzászólás Aktív témák
-
yksz
aktív tag
?Már rájöttem?
-
yksz
aktív tag
?
Kösz. Ez már majdnem megy. Így írom be:
A:=StrToFloat(Edit1.Text): Extended;
De ezt írja ki:
'' ':=' expected, but ':' found''
? -
yksz
aktív tag
? Ha A: real, akkor ezt hogy tudom megjeleníteni egy Edit-tel és hogy tudom kiolvasni az Edit-ből?
-
yksz
aktív tag
?Mi a hiba:
var
A: Integer;
B: Integer;
bla bla bla...
A:=strtoint(Edit1.Text);
B:=ArcTan(A);
Edit1.Text:=inttostr(B);
[Szerkesztve] -
yksz
aktív tag
?Kösz a segítséget, de fogalmam nincs, hogy ezt hogy kell(újonc vagyok Delphiben). Esetleg ha röviden leírnád megköszönném.
-
yksz
aktív tag
?BIOS-ra alkalmazható parancs? Pl.:Hány fokos a CPU; Alaplap; A CPU beállításai és egyebek?
-
yksz
aktív tag
?Mivel állíthatom be, hogy ha elindítasz egy tetszőleges programot automatikusan elinduljon az én progim is?
-
yksz
aktív tag
?Kösz! Azt értettem alatta.
-
yksz
aktív tag
?Ja és még valami. Egy NAGY PROBLÉMA??? Egy 3DStudio-MAX-ban rajzolt képet hogy lehet megjeleníteni szintén 3D-ben?
[Szerkesztve] -
yksz
aktív tag
?Nos nincs semmi Imagelist vagy ilyesmi csak sima Image-k. Véletlenszerűen pedig úgy gondolm, hogy van Pl. 5 Button és így váltakoznak: 1;3;4;2;1;5;3;5;4;2;1 Egyszóval nem lehet előre megmondani, hggy éppen melyik Button lesz látható.
-
yksz
aktív tag
?Nem tud valaki BIOS-ra alkalmazható parancsokat?
-
yksz
aktív tag
?Na igen, ezzel mér próbálkoztam, de rájöttem, hogy nem túl hatásos módszer, mert ha van 100, vagy még több képed, akkor egy kicsit sokat kéne pötyögtetni. Én valami rövidebb médszerre gondoltam
-
yksz
aktív tag
?Nem konkrétan arra gondoltam, de lényegében igen. 2-vel megcsinálom, de 3-mal nem
-
yksz
aktív tag
?Nem tudja valaki honnan lehet letölteni Delphi 6 könyvet magyarul? Angolul megvan, de magyarul azé könnyebb lenne? Hogy kell a timer-ral egyszerre több képet váltakoztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest