Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • tusi74

  őstag

  válasz Alan #534 üzenetére

  Most hogy a bőgést már befejeztem, összefoglalom a mai államvizsga élményemet.
  Nagy kegyesen megérkezett a témavezetőm, aki az egész félév során oly sokat segített, hogy mással kellett elolvastatnom a szakdolim.

  Azt mondta, mindent összekészít. Mondom, szeretném látni, még a védés előtt, hogy a fut a progi, meg minden. Ilyet szól, hagyjam készüljek csak!
  Megbíztam benne, mégiscsak egyetemen tanít.

  Elkezdődött a védés. EGY SZEPTEMBERI VERZIÓT TETT BE!!!! Semmi nem ment rajta, az még csak formok tervezete volt.. Kínos csend közöltem, itt a pendrive-om tegyük fel arról. Nem volt WinRAR kitömöríteni.
  A net persze nem ment. Ezalatt a közjáték után elkezdtem vetíteni a prezentációt, amikor is mondták, letelt a rendelkezésre álló idő.
  Most nem az, mert a végén 5-ös lett a diplomamunka, meg a védés is, gondolom, most befogták a pofámat, de így ledegradálni más munkáját. Az összes évfolyamtársam sokkal lazább témából írt. Látszott, hogy az én tudásomhoz képest nagy falat volt az Oracle+Delphi, de végigcsináltam. És akkor így belémtaposni. Egy államvizsgán rendelkezésre kellene állni minden eszköznek a zavartalan lebonyolításhoz. Valszeg ma még arra a winyóra, ahol ez megy kiadom a format parancsot, összetaposok minden CD-t, és azt is elfelejtem, hogy valaha ezt csináltam. Ott egy tanárnak, akivel nagyon jóba vagyok, mert nappaliról ismerem, mondtam, hogy én nem a jegyért csináltam, hanem mert bizonyítani akartam.
  De azért köszi a szurkolást. Mától hivatalosan középiskolai informatika tanár vagyok. Papíron.Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés