Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Most hogy a bőgést már befejeztem, összefoglalom a mai államvizsga élményemet.
Nagy kegyesen megérkezett a témavezetőm, aki az egész félév során oly sokat segített, hogy mással kellett elolvastatnom a szakdolim.
Azt mondta, mindent összekészít. Mondom, szeretném látni, még a védés előtt, hogy a fut a progi, meg minden. Ilyet szól, hagyjam készüljek csak!
Megbíztam benne, mégiscsak egyetemen tanít.
Elkezdődött a védés. EGY SZEPTEMBERI VERZIÓT TETT BE!!!! Semmi nem ment rajta, az még csak formok tervezete volt.. Kínos csend közöltem, itt a pendrive-om tegyük fel arról. Nem volt WinRAR kitömöríteni.
A net persze nem ment. Ezalatt a közjáték után elkezdtem vetíteni a prezentációt, amikor is mondták, letelt a rendelkezésre álló idő.
Most nem az, mert a végén 5-ös lett a diplomamunka, meg a védés is, gondolom, most befogták a pofámat, de így ledegradálni más munkáját. Az összes évfolyamtársam sokkal lazább témából írt. Látszott, hogy az én tudásomhoz képest nagy falat volt az Oracle+Delphi, de végigcsináltam. És akkor így belémtaposni. Egy államvizsgán rendelkezésre kellene állni minden eszköznek a zavartalan lebonyolításhoz. Valszeg ma még arra a winyóra, ahol ez megy kiadom a format parancsot, összetaposok minden CD-t, és azt is elfelejtem, hogy valaha ezt csináltam. Ott egy tanárnak, akivel nagyon jóba vagyok, mert nappaliról ismerem, mondtam, hogy én nem a jegyért csináltam, hanem mert bizonyítani akartam.
De azért köszi a szurkolást. Mától hivatalosan középiskolai informatika tanár vagyok. Papíron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Villanyszerelés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Apple iPhone 16e (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, fehér)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest