Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Nem kispályás kérdésem lenne hozzátok. Egy kapcsolatot kell majd megvalósítani később egy MySQL adatbázishoz ami egy linux rendszerben van. A módszert ki akartam próbálni virtuális szerverrel. Az eltérés természetesen annyi, hogy más az adatbázis név és root-nak nincs jelszava. Wamp fent is van és Delphi 5-öt (azért mert csak ez van) használok hozzá. Az Itt található módon próbáltam a példaprogrammal, de nem működik. Arra gondoltam talán túl régi lehet a Delphi, a Wamp-ban található sql meg túl új neki...? Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
Utóirat: próbáltam külső, létező szerverre is kapcsolódni, de úgy sem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen notebookot vegyek?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest