Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
eniak
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ha tudsz jobb megoldást nem akarom én megírni a hálózati kommunikációt, teszem azt van már rá valami kész unit.
De ha nincs akkor kénytelen leszek, mert van már rá néhány kis progim készen, amivel lehet irányítani, (elsősorban vasúti terepasztalt) csak az a baj hogy hiányzik belőle a hálózati kommunikáció, ere kéne valami SOS megoldás.
Gondolkoztam még azon hogy van az a közkedvet ts (team speaker) progi, az telneten dolgozik, és ara ráépülni, de ez a rész nekem magas.
Az adatbázis nem rossz ötlet, én is gondoltam rá csak nem értek az adatbázisokhoz.
A hálózati kommunikációnak elég lenne annyi, hogy elküld egy integer változót egy bizonyos ip címre, és fogad egy integer változót egy bizonyos ip címről, tehát csak ip, portot, és adatok keljen megadni neki.
eniak
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest