- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Sziasztok!
Írtam egy egyszerű mp3 lejátszót, aminek a nehezebb részét természetesen a Delphi csinálta meg helyettem (MediaPlayer) én csak könyvtár/file megnyitást, ilyesmit.
Van egy sima listboxom, amiben a lejátszandó file-ok vannak. A kérdésem, hogy hogyan tudnám megcsinálni, hogy ha lejátszotta az egyiket, akkor ugorjon a következőre.
Két dolgon gondolkodtam:
1) Használom a mediaplayer saját gombjait, ám ekkor honnan tudjan, mikor fejeződött be az egyik szám lejátszása?
2)létrehozok én gombokat (és én használom a wait, play, stb metódusokat), akkor vmi ciklus szerűvel meg lehetne oldani, a gond csak az hogy ilyenkor ''megfagy'' a progi, tehát elvben még az exit-re sem tudok klikkelni...
Remélem értitek mit mondok, aki tud kérem segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest