Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Alan
aktív tag
valamiert vegtelen ciklusba kerult, ha az InitChildren-ben queryt futtattam (lehet hogy en voltam bena, de az olasz srac is panaszkodott erre).
Ennek elvileg nem szabadna így lennie, ez az esemény direkt ilyen célra van. Talán a kódodban van valami hiba, ami miatt kiváltódik még egyszer ez az esemény (vagy egy másik, ami közvetve újra kiváltja ezt).
nem biztos hogy van children minden root node-hoz ugye. szoval akkor nem allithatom be az InitialStates -t maskent, csak ha tudom mar elore, hogy lesz-e gyereke.
OK, de először próbáld ki úgy, hogy mindegyiknél beállítod, mintha lenne, aztán ha mégsincs (OnInitChildren), akkor lenyitáskor törlöd a kis pluszjelet. Nem a legszebb, de a leggyorsabb megoldás, főleg mivel...
ezert gondoltam, hogy mar a root select (a rootnodehoz) kellene tartalmazza hogy melyik rekordnak hany gyereke van (count+group by), es itt, az InitNodeban egy selecttel rovidebb lenne a kod.
...különben be kell nyelned az egész adatbázist (de legalábbis minden subselect RecordCount-ját) már a legelején, így komolyabb adatbázisokhoz nem lesz használható a program.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő