Hirdetés
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
Aktív témák
-
Alan
aktív tag
valamiert vegtelen ciklusba kerult, ha az InitChildren-ben queryt futtattam (lehet hogy en voltam bena, de az olasz srac is panaszkodott erre).
Ennek elvileg nem szabadna így lennie, ez az esemény direkt ilyen célra van. Talán a kódodban van valami hiba, ami miatt kiváltódik még egyszer ez az esemény (vagy egy másik, ami közvetve újra kiváltja ezt).
nem biztos hogy van children minden root node-hoz ugye. szoval akkor nem allithatom be az InitialStates -t maskent, csak ha tudom mar elore, hogy lesz-e gyereke.
OK, de először próbáld ki úgy, hogy mindegyiknél beállítod, mintha lenne, aztán ha mégsincs (OnInitChildren), akkor lenyitáskor törlöd a kis pluszjelet. Nem a legszebb, de a leggyorsabb megoldás, főleg mivel...
ezert gondoltam, hogy mar a root select (a rootnodehoz) kellene tartalmazza hogy melyik rekordnak hany gyereke van (count+group by), es itt, az InitNodeban egy selecttel rovidebb lenne a kod.
...különben be kell nyelned az egész adatbázist (de legalábbis minden subselect RecordCount-ját) már a legelején, így komolyabb adatbázisokhoz nem lesz használható a program.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest