- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nethunter
csendes tag
válasz drmazsi #37870 üzenetére
Sziasztok!
Az utóbbi időben próbáltam rájönni, hogy mitől van magas system interruptja a gépemnek, és mint kiderült az optibay miatt, bármilyen kombinációban rakom be a vinyókat, ha benne az optibay, akkor 30% körül pörög a proci alapjáraton. Ellenkező esetben 4% top.
Kipróbáltuk bátyám Lattitude E6400-jában, neki nincs vele semmi problémája.
Az én gépem Dell Inspirion 5737, a gyári 1 terás WD blue mellett egy Kingston hyperX-en megy a rendszer.
Az AHCI drivert ajánlották, hogy rakjam újra, az sajnos nem oldotta meg.
Ha valakinek bármilyen ötlete lenne annak nagyon hálás lennék, mert mostmár nagyon bosszant. -
Nethunter
csendes tag
válasz kiskaktusz #37408 üzenetére
értem, köszi
-
Nethunter
csendes tag
válasz kiskaktusz #37406 üzenetére
Én mindig is a kicsit túlféltő gazda voltam szerintem, hamarosan jön alá a hűtő is, de azért érdekelne, hogy laptopoknál nem rövidíti meg az életét az ilyen magas hőfok?
Amúgy köszönöm a gyors választ! -
Nethunter
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom van-e itt 5737-es tulaj (felteszem van ), olyan kérdésem lenne, hogy nektek kb milyen hőfokon megy terhelés alatt (pl játék) illetve alapjáraton? Hűtő nélkül természetesen. Mert én valahogy a 52/86+ fokot sokallom. Bár lehet ahhoz is köze, hogy valamiért 30%-on pörög a CPU-m alapjáraton, amiből kb 12-15%-ot a System Interrupts tesz ki. Azt sem tudom, hogy pontosan mi okozza mondjuk...
Ha valaki tudna valamelyik problémámban segíteni, annak nagyon hálás lennék -
Nethunter
csendes tag
válasz sirszevenap #37346 üzenetére
Köszi a választ Ezek szerint akkor már a mobility is kijött?
-
Nethunter
csendes tag
válasz sirszevenap #37335 üzenetére
Én még új vagyok a laptopok világában, ezért itt feltennék egy olyan kérdést, hogy az AMD Catalyst is az AMD Mobility Catalyst az 2 külön dolog igaz? tehát laptopokhoz a mobility-t kell letölteni? Vagy a Catalyst-tet letöltöm aztán majd eldönti magának mit kell felrakni?
-
Nethunter
csendes tag
Ma vettem észre, hogy ha játszok, akkor a töltőm érdekes ciripelő/zizergő (talán a legjobban egy csapágyas ventillátorhoz tudnám hasonlítani) hangot ad ki. Eddig a földön volt mindig lehet azért nem vettem észre, ma pedig az asztalon.
Ez mennyire veszélyes/normális? Lehet tovább így használni vagy azonnal stop és adjam vissza gariba? -
Nethunter
csendes tag
válasz szabonagyur #37148 üzenetére
A számla megvan a gépről, de a gyári garancia nem Service Tag alapján megy?
-
Nethunter
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem HardverAprón egy 5737-es Dell-t. Láttam, hogy felmerült a másodkézbeli garancia és érdeklődnék, hogy ha beregeltem a Dell honlapján a My Products-ban a gépet, akkor én minősülök-e a gép tulajdonosának? Nem tudom, hogy ezt csak egyszer lehet megcsinálni, vagy bárhányszor. Vagy akkor nekem is meg kellene csinálnom ezt a tulajváltásos macerát?
Illetve egy másik kérdés, Ha az ODD helyén egy Optibay van, akkor vissza tudom-e így adni garanciába? Mert sajnos a CD-ROM-ot nem kaptam meg hozzá.
Ha valaki tudna segíteni, akkor nagyon hálás lennék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Aspire 7 A715-72G-52HU Core i5-8300H GTX1050 4GB GDDR5 8GB DDR4 1000GB HDD 512SSD
- Makulátlan Lenovo T14 Gen1 Ryzen 5 4650U, 32GB DDR4, 512gb nvme SSD, érintőképernyő eladó
- Eladó Asus E402S laptop
- Dell Inspiron 7370 - i5 8250u - hibás, használható
- Hibás Asus I5 8.gen gamer laptop (X509FL-BQ206C)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest