Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
Topikgazda
válasz gery2123 #35855 üzenetére
Alfának van 5420-asa, olcsón. Kérdés, hogy elég-e neked az i3.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
soldi3r
veterán
-
somasz
Topikgazda
válasz gery2123 #35857 üzenetére
A 6420-ban az i3 az brutál csendes, valószínűleg az 5420-ban is az lesz. Kijelzőcserénél pedig elképzelheő, hogy kábelt és hátlapot is kell cserélned, lehet, jobban jársz egy eredetileg is HD+-os géppel.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
HaZse
őstag
válasz gery2123 #35869 üzenetére
A saját E6320-asomat 99k-ért vettem.
bmakszim igaz, hogy gyengébb a GPU benne, de az nem az alja a Dell-nek. Vostro-ból volt a régi V13-as (C2D-vel, 3350-es és 3450-es is.
Csak lejjebb kell venni a felbontást és a minőséget és játszható marad a va.
Ha meg VérPistike játékos akar lenni valaki, akkor meg venni kell egy asztali gépet.
Notebookkal játszani meg baromság. 1x-2x fél órára OK, de tartósan nem. Nem erre tervezték őket. Főleg ezt az aló szegmenseket.
Aki játszani akar többet, az vegyen Alienware-t.
És nem azért, de az inspirion egy műanyag házba csomagolt cucc. Ezért is ennyi az ára.
Nálam a tartósság a fontos és zért is minimum Latitude vagy Precision jöhet szóba.
[ Szerkesztve ]
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
somasz
Topikgazda
-
Tothgera30
Ármester
válasz gery2123 #36006 üzenetére
6520-asom van (adatlap). Tapiztam már 6320-ast, felbontás nekem nekem elég volt. Hurcolászni tuti olyat vennék, meg egy 24"-es moncsit és dokkolót. Bár ha 6420-ason is gondolkodsz, akkor az eggyel jobb döntés átlag felhasználás szempontjából, csak ugye már nehezebb hordozni, meg súlya is nagyobb mint a 12"-es modellnek.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
HaZse
őstag
válasz gery2123 #36000 üzenetére
Nekem E6320-asom van. Számomra tökéletes választás. Jó sok akkuidő. Ez már SB-s cpu. És csak 0.7"-al kisebb, mint a 14"-os.
Mac, Ubuntu Gnome, Windows 7 64Bit Pro vígan elvan egy 320GB-os HDD-n.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
válasz gery2123 #36006 üzenetére
Nem olyan nagy a különbség:
14"-os az 1600x1050-es, az: 136.7 PPI
13.3"-os az 1366x768 meg: 117.83 PPISzerintem azt a 18-19 PPI-t nem lehet észrevenni.
-
mghltm
addikt
válasz gery2123 #53094 üzenetére
ezen az oldalon memoria hibat irnak
power villog, hdd es wifi vilagit - The memory modules are detected but have encountered an error.
ram kivesz, majd berak. ha ketto van benne, probald inditani a gepet csak az egyikkel, majd a masikkal. memtest vizsgalat javasolt.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
andrasferenc
tag
válasz gery2123 #53094 üzenetére
Nekem a Toshiba notebookom viselkedett így, ahogy írtad. (Csíkos, hálós lett a kijelzője.)Tönkre ment benne a videochip. A szerviz azt kérdezte, mikor volt kitisztítva, mert általában túlmelegedéstől szoktak tönkre menni.
Végül is processzort cseréltek, mivel a videochip a processzorba van integrálva. Bruttó 43 ezer Ft-ba került a javíttatása. -
andrasferenc
tag
válasz gery2123 #53103 üzenetére
Nálam a meghibásodott Toshiba gépemnél az utóbbi időben elég sokat ment a processzor hűtőventilátora, valamint erősen melegedett.
A szerviz mondta még, hogy játékok használatakor erősebben igénybe van véve általában a számítógép, emiatt gyakoribb lehet a túlmelegedés. Nálam nem a játékok használata, hanem a tisztítás hiánya okozhatta a meghibásodást, a túlmelegedést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest