Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rolanddd

tag

válasz Muky_ #1295 üzenetére

A MediaDirect progit nem tudom lementeni, mivel nekem sincs meg, vagy mittomén hogy megy ez, mert amint írtam, a gomb lenyomása nálam annyit eredményez csupán, hogy a MediaDirect kép megjelenése után teljesen normálisan bebootol a windowsba. Szoval nem is igazán értem...

Egyébként köszi szépen a linkeket, hasznos ez a quickset progi, igaz a médiavezérlő gombok csak annyival lettek jobbak, hogy most már van OSD menü is használatuk közben (ami viszont tök jooo) sajnos winamp alatt továbbra sem működnek a gombok :( kiprobáltam winmediaplayerrel, és a francos fajtáját neki, működik!!! Ha esetleg valaki tudna valami megoldást arra hogy winamp alatt is működjön a play/stop/next/previous gomb, kérem ossza meg velem! Köszönöm!

A kártyaolvasohoz ami drivert linkeltél nekem, ugyanazt tettem én is fel, és rá kellett jönnöm hogy pont azt az egy kártyát nem hajlando csak olvasni, amelyiket én szerettem volna használni (egy adapter SD, mert a telefonomban miniSD van, és azon keresztül csatlakoztatom a PC-hez, de valamiért nem látja, szerencsére a hozzádugott külső kártyaolvasó elbánik vele, csak hamáregyszer van beépítettje... na mind1, lényeg hogy nem a kártyaolvasóval van a gond)

Új hozzászólás Aktív témák