- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolanddd
tag
A MediaDirect progit nem tudom lementeni, mivel nekem sincs meg, vagy mittomén hogy megy ez, mert amint írtam, a gomb lenyomása nálam annyit eredményez csupán, hogy a MediaDirect kép megjelenése után teljesen normálisan bebootol a windowsba. Szoval nem is igazán értem...
Egyébként köszi szépen a linkeket, hasznos ez a quickset progi, igaz a médiavezérlő gombok csak annyival lettek jobbak, hogy most már van OSD menü is használatuk közben (ami viszont tök jooo) sajnos winamp alatt továbbra sem működnek a gombokkiprobáltam winmediaplayerrel, és a francos fajtáját neki, működik!!! Ha esetleg valaki tudna valami megoldást arra hogy winamp alatt is működjön a play/stop/next/previous gomb, kérem ossza meg velem! Köszönöm!
A kártyaolvasohoz ami drivert linkeltél nekem, ugyanazt tettem én is fel, és rá kellett jönnöm hogy pont azt az egy kártyát nem hajlando csak olvasni, amelyiket én szerettem volna használni (egy adapter SD, mert a telefonomban miniSD van, és azon keresztül csatlakoztatom a PC-hez, de valamiért nem látja, szerencsére a hozzádugott külső kártyaolvasó elbánik vele, csak hamáregyszer van beépítettje... na mind1, lényeg hogy nem a kártyaolvasóval van a gond)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged