Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
válasz #34784256 #10253 üzenetére
A második bekezdéseddel nem vitázom.
Nem annyi garival veszed, amennyivel akarod itthon, hanem amennyivel kínálják! Ha többet akarsz, vehetsz hozzá, kevesebbet nem lehet. Ergo: ha kintről egy év garit kapsz, itthon meg 4 évet, akkor az a reális összehasonlítás, hogy a kintire is veszel még három évet, és úgy hasonlítasz árat, legalábbis szerintem. Nem a 4 év garis árat hasonlítod az egy év garis árhoz.A Windows-al kapcsolatban: Azt írtam le, ha mindenképpen kell vennem hivatalos Windowst, akkor azért adnék inkább pénzt, amit használnék is, nem pedig azért, amit rögtön törlök. Nem másról írtam!
Itt a Fórumon volt egy "ajánlkozó eladó", az Ő áraira írtam az ár összehasonlítást, hogy vajon megéri-e? Igazad lehet abban, ha Te közvetlen tudsz kintről, jó, olcsó helyről vásárolni, akkor biztos, hogy jobban megérné. Megnéztem az itt ajánlkozó embernek az árait, azt írtam le, és azt szűrtem le belőle, hogy nem biztosan érné meg nála vásárolni, mert bizonyos feltételekben nem tud versenyezni az itthoni boltokkal! Az, hogy max. 10%-al olcsóbb, nem éri meg bevállalni az ő kevésbé előnyös ajánlatát. Én erre az egy konkrét példára csináltam az összehasonlítást!
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
subidu
tag
válasz #34784256 #10253 üzenetére
Miért nem szokás wint venni? én már 3-at is vettem.
Az anyagi részét félre téve a dolgoknak én már csak kényelmi okok miatt sem vennék külföldröl gépet, mert semmi időm nem lenne utánnajárni a bill cserének, garancia bővítésnek, meg vin cserének.
Nekem nem érnek meg ezek az utánna járások + 20-30000 forint megtakarítást. Nekem fontos a magyar Vista, billentyűzet.
ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Horgász topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- ÁRSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest