Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • formasu

    tag

    válasz #34784256 #10253 üzenetére

    A második bekezdéseddel nem vitázom.
    Nem annyi garival veszed, amennyivel akarod itthon, hanem amennyivel kínálják! Ha többet akarsz, vehetsz hozzá, kevesebbet nem lehet. Ergo: ha kintről egy év garit kapsz, itthon meg 4 évet, akkor az a reális összehasonlítás, hogy a kintire is veszel még három évet, és úgy hasonlítasz árat, legalábbis szerintem. Nem a 4 év garis árat hasonlítod az egy év garis árhoz.

    A Windows-al kapcsolatban: Azt írtam le, ha mindenképpen kell vennem hivatalos Windowst, akkor azért adnék inkább pénzt, amit használnék is, nem pedig azért, amit rögtön törlök. Nem másról írtam!

    Itt a Fórumon volt egy "ajánlkozó eladó", az Ő áraira írtam az ár összehasonlítást, hogy vajon megéri-e? Igazad lehet abban, ha Te közvetlen tudsz kintről, jó, olcsó helyről vásárolni, akkor biztos, hogy jobban megérné. Megnéztem az itt ajánlkozó embernek az árait, azt írtam le, és azt szűrtem le belőle, hogy nem biztosan érné meg nála vásárolni, mert bizonyos feltételekben nem tud versenyezni az itthoni boltokkal! Az, hogy max. 10%-al olcsóbb, nem éri meg bevállalni az ő kevésbé előnyös ajánlatát. Én erre az egy konkrét példára csináltam az összehasonlítást!

    A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

Új hozzászólás Aktív témák