- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Az AI-ra fókuszál az új Arc meghajtó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
Egy Dell 9020 MT lekezeli a 3TB-os vinyót? Kettőt raknék bele RAID 1-ben. Fent van a legfrissebb BIOS, egy SSD-n pedig Win10. Kell valamit mókolni a BIOS-ban vagy a RAID vezérlőben, hogy lássa a rendszer 3 terrás tömbnek?
-
akos_ur
aktív tag
Egy Asus 1050 Ti Phoenix került bele, egy ventis, plusz tápcsati nélküli, ez megy a gyári táppal, de átalakítóm is van, ha egyszer majd kell
Ehhez persze elég a jelenlegi proci is, de nézegetem a Hardveraprót, hátha lecsapok jó áron egy i7-re
de akkor szerintem a K nélküli lesz ha lesz...
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
Egy Dell 9020 MT gépem van, jelenleg egy i5-4590 -es procival. Elkezdtem gondolkozni, hogy kimaxolnám és vennék bele egy i7-est. A kérdés, hogy csak a sima 4790 vagy 4790K is belemegy? Olvasgattam utána, de sok helyen sokfélét írnak. Ugye a K-s verzió 4GHz alapból, a sima pedig 3,6GHz. Gyári táp van benne,legfrissebb BIOS...
a hivatalos spec. szerint 84W-ig tehetek bele procit, a K-s verzió 88W ...emiatt lehet gond?
valakinek van esetleg tapasztalata? a hűtés rendben lenne a gyári Dell hűtővel?
előre is köszi
-
akos_ur
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek a választ.
Viszont akkor kérdeznék tovább, a gépet itt vettem a Hardveraprón, viszont service tag szerint 2019 februárig garis (Magyarországon magyar oprendszerrel eladott, ennyi kiderült). Be lehet ilyenkor próbálkozni a Dellnél, hogy cseréljék ki gariba a ventit, mert sz*r hangja van, vagy el fognak ezzel hajtani, és különben sincs hozzá számlám meg semmi papírom?
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Optiplex 9020 MT gépem. A proci ventilátora egy kicsit "kotyog". Nem annyira vészes, de most kezdte, eddig semmi hangja nem volt, ez friss jelenség.
Mi lenne a legjobb, szedjem le a prociról a bordával együtt, majd a ventit a bordáról, meg lehet ezt kicsit kenni vagy nincs ilyesmire lehetőség? Illetve mennyire szabványok vagy nem szabványok ezek, tehetek rá bármilyen másikat is, vagy a Dell alaplapon máshol vannak a lyukak és csak a gyári hűtő lesz jó hozzá?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Eladó félkonfig / GPU nélküli PC i7 9700K / 32GB RAM / 512GB SSD / 1000W Gold táp
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6600 8GB!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest