Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mit gondoltok, LGA 1851-es platformra épülő optiplexek megjelenése mikor várható magyarországon?
-
-
válasz
gaborbol #1624 üzenetére
Köszi szépen, nézem a videót is! Elsőre az jutott eszembe, hogy akkor inkább érdemes építeni egy asztali gépet és akkor az akár maxon is tud működni, mindezt csendesen. Azonban találni szinte bóvli áron is komplett gépet (8gb ram majd kell bele), amivel nincs plusz teendő, csak használja az ember. Stabilan működik, minden kompatibilis mindennel. Jelenleg is 7020-as gépet használok, még 4590-es procival és ezek tényleg csak mennek. Időnként portalanítom és kész vagyok.
Az a 20-30% végülis nem tűnik olyan vészesnek, annyit úgysem számolna a proci. Nekem csak neztezésre, hevc filmekre és néha egy-egy tömörítésre kellene. Gondolom a procihűtője csak akkor pörög fel, ha például tömörít vele az ember, tehát egy hevc film nézése közben nem kezd el süvíteni.
-
válasz
gaborbol #1619 üzenetére
Köszönöm szépen a tapasztalataitokat!
Igaziból amiatt érdeklődtem, mert elég rossz tapasztalatokat lehetett olvasni a 10 utáni szériákról it a fórumon. Ezek szerint akkor az sff gépekkel nincs gond. Szerintem a 14-es szériából nézelődöm inkább. Ezek a procik mennyire tudják magukat kifutni ilyen felépítés mellett? Gondolom semennyire.
-
Köszönöm szépen, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat!
Ha arra kerül a sor, valószínű inkább összerakok egy desktop gépet, összeválogatva a normális alkatrészeket. Úgy lesz normális vrm és hűtés. Igaziból nem is tudom egy 13500-as procit hogy tud majd hűteni egy olyan kutyafüle hűtő, amiket az optiplexekben szerelnek a procikra. Néhány hónapja egy 8700-as procival szerelt optiplexben például ki sem tudta magát futni a proci, mert a tdp limit miatt leszabályzott 3200-re és ott vége is volt. A gép maga gyors és halk volt egyébként, csak hát így sok értelme nincs az egyébként erős processzoroknak, ha "félgázon" tudnak működni a gyenge vrm és hűtés miatt.
-
Helló!
Nézegetem az új sff gépeket és például a 3000 sff-en nincs audio csatlakozó , csak elöl egy fülhallgató kimenet. Ezeket a gépeket hogy lehet összekötni erősítővel?
-
Helló!
Sikerült szert tennem egy 7060 sff gépezetre (i7 8700 cpu, 16gb ram).
A 7020 sff-en volt a winben egy dell audio program, jobb alul a felnyitható fülön volt elérhető a vezérlőpult mellett. Itt egyszerűen nem találom sehol, sem win10, sem win11 alatt.
Illetve hallani néha egy olyan pattanás szerűséget, mikor például egy ideje nem szólt semmi és indítok egy filmet például. A driver az elérhető legfrissebb.
Nem tudjátok esetleg mik lehetnek ezek a jelenségek?
Köszönöm szépen!
-
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg, hogy a 7020SFF gépek alaplapján található hálózati kártya elegendő-e az 1000mbit/s sebességű internet csomaghoz?
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Köszönöm! Igen, sejtettem, hogy valami ilyesmi lehet a dolog mögött.
Az az érdekes, hogy a napi első áram alá helyezéskor magától el is indul utána.
Este hibernálom a wint, ma is bekapcsoltam a hosszabbítót, felpörgött, majd a leállás után elkezdett bootolni.
A tápon nem tudod véletlen mi az a kis nyomógomb, az mi célt szolgál?
-
Helló!
Nemrég vásároltam egy 7020SFF-et 4590-el, 16gb rammal és azt szeretném kérdezni, hogy a tápon a led felett az a kis gomb micsoda lehet? Ezen kívül amikor áram alá helyezem, kicsit felpörög a ventije, gondolom a tápé, ma pl mikor áram alá helyeztem a hosszabbítót, nemcsak felpörgött, hanem el is indult a win utána. Hibernálva volt a 10.
Köszönöm szépen!
Egyébként eszméletlen ez a kis gép, pici, egyserű és gyors mint a villám!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RX 7700 XT 12Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest