Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Projektor topic
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen joysticket vegyek?
Aktív témák
-
vepe
őstag
Valamikor neteztem én is úgy..aztán állandóan bejött valami windows üzenet és teljesen lebénult a gép...
csak formattal tudtam helyreállítani..na azóta inkább felrakok mindig valami vírusírtónak nevezett csodát...de eddig egyetlen egy szoftverrel sem találkoztam,ami tökéletes védelmet adna...egyik látja,de nem törli...másik nem is látja csak egy harmadik...szerintem nincs olyan védelem(házi felhasználásban),ami tökéletes...
Nagyon régen felpakoltam több vírusírtót(kaspersky,Norton,stb),azt hittem az jó lesz--az majd megvéd--na az is csinált szép dolgokat(meg sem nyikkant a gép)és annak is format lett a vége..hozzá teszem nem is járkálok olyan oldalakon,ahol összelehet szedni valami férget,vagy trójait..ennek ellenére beszemtelenkednek...a kis mocskok..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Lexus, Toyota topik
- Ukrajnai háború
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Használt laptopok piaci ár alatt
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-7820HQ I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest