Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HWSW
tag
válasz
E.Kaufmann #162252 üzenetére
És ki lenne az?
-
HWSW
tag
Sziasztok! Debrecenben/környékén foglalkozik valaki foncsor felújítással? Válaszokat előre is köszönöm!
-
HWSW
tag
válasz
_seth_ #104034 üzenetére
Kálvin tér. Ha böszörmény a _VÁROS_.
-
HWSW
tag
Üdv!
Keresek 17"-os laptopot 50e Ft környékén, beépített webkamera feltétel, matt kijelző sem ártana.
Ha van valakinek hasonló feltételekkel eladó, legyen szíves küldjön pü-t a részletekkel. -
HWSW
tag
-
HWSW
tag
Az úgy van, hogy pl. Hajdúböszörményben megvannak a szelektív kukák, de azokat egy kamion hordja el, egyszerre, egy raktérben, összeborogatva, majd a telepen (gondolom) közhaszontalanok (tisztelet a kivételnek) szétválogatják. A telep vezetője mondta ezt a városi TV-ben (igaz, már vagy 2 éve), mert olcsóbb a telepen szétválogatni, mint minden egyes kukához külön kiszállni.
-
HWSW
tag
válasz
SG3rg0 #74616 üzenetére
Biztos utálhatod a guglit.
http://www.dkv.hu/hu/menetrend/bus/airport-bus -
HWSW
tag
Ilyen volt nekem is, egymás után talán 2 próbálkozás is, felhívtak az OTP-től (természetesen rejtett számról), hogy visszaélés történt, letilthatják-e a kártyámat, én meg mondtam, hogy nem. Letettük a telefont, felhívtam én a bankbiztonsági kutyafülét, ugyanazt a nőt kapcsolták
, és akkor mondtam, hogy mehet a tiltás.
-
HWSW
tag
Sziasztok!
Ajánlom magamat: [link]
WD: 2 db. WD5000AAKX-60U6AA0
Seagate: 3 db. ST500DM002
Ár: 7e/db. -
HWSW
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek ilyenje?
Tudnék érte adni kp-t, vagy AMD-s lefogatót!
Előre is köszi! -
HWSW
tag
Üdv!
Nincs valakinek F Astrához tetőcsomagtartó kölcsönbe? Olyanra lenne szükségem, amit a gyári rögzítési pontokhoz kell rögzíteni, mivel 3 ajtós Astráról lenne szó! Az ikeából kellene egy munkalapot elhozzak!
Előre is köszönöm! -
HWSW
tag
Sziasztok!
Üvegtölcsért hol tudok venni Debrecenben? Válaszokat előre is köszönöm!
-
HWSW
tag
Sziasztok!
Keresek PCI-E vidkarit S-Video kimenettel. Legjobb lenne passzív hűtéses. PÜ-ben jöhetnek az ajánlatok, amit előre is köszönök.
-
HWSW
tag
Valaki ismeri a fenti üzletet? Esetleg dolgoztatott már velük? Ha tudna írni valaki pro/kontrát a munkájukról, azt megköszönném!
-
HWSW
tag
válasz
diablo1984 #42901 üzenetére
Ja, de a telefon perpill téglásítva van, hogy ebből kikerüljön kellene egy full feltöltött aksi. A telefon addig meg nem tölti az aksit, amíg nem indul el rajta az oprendszer.
-
HWSW
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem: fel kéne tölteni egy Defy akksiját, van valaki Hajdúböszörményben, aki megoldaná? Előre is köszönöm!
-
HWSW
tag
válasz
Chesterfield #41388 üzenetére
-
HWSW
tag
Sziasztok!
Keresek 2x1GB DDR3 memóriát. Márka, sebesség lényegtelen, az ár nem. Ha lehetséges, akkor PÜ-ben várom az ajánlatokat (ha lesznek
).
Üdv!
-
HWSW
tag
Sziasztok!
Keresek 2x1 GB DDR3-as ramot. Sebesség lényegtelen, occsó legyen. Várom az ajánlatokat pü-ben. Előre is köszi.
-
HWSW
tag
Sziasztok!
Hajdúböszörményben tulképp most milyen kábeltv és internet szolgáltató van? Semmilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC - i5 10400f, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Makulátlan 15" MacBook Air M3 (16GB RAM / 512GB SSD) - 2024. augusztusi, 3 év iStyle garanciával!
- ROG Strix G513IM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest