- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Dell notebook topic
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
The Bachelor
tag
válasz
kissmiska #20499 üzenetére
Tényleg vicc az egész
Teljesítménybéres az igaz, így kerestem 1326 Ft-ot. Mondhatnátok, hogy rosszul teljesítettem, nem dolgoztam eleget, kezdő voltam és még nem ment stb... De volt egy srác, aki már 2 és fél hónapja rendszeresen ott dolgozik, járt a keze mint a gép, és ő is csak 1700 Ft körül keresett (úgy hogy korábban kezdett kb egy órával...)Másik munkalehetőség: Felhívnak, hogy egy gyönyörű szép, légkondicionált irodában kéne dolgozni. Egyből megkérdeztem, hogy de mit? Erre konkrét választ nem kaptam, így rákérdeztem, hogy ugye nem telemarketing, hogy telefonon kell zaklatnom az embereket, hogy megvegyenek valamit? Azt válaszolták, hogy "NEM, DEHOGY!" úgyhogy menjek be nyugodtan állásíntejura. Így is tettem, de szerencsére találkoztam ott egy ismerősömmel, aki felvilágosított, hogy telemarketingről van szó. pl 200 000 Ft-ért kell egy edénykészletet eladni...
A gyönyörű szép, légkondicionált irodáról, meg annyit mondott, hogy a légkondi egy jó ideje már nem működik, és az egész irodában van egy EGY telefon, amiért versengeni kell a munkatársakkal, hogy egyáltalán tudjál telefonálgatni...No comment
Aktív témák
- Diablo IV
- Formula-1
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Politika
- Motoros topic
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest