Hirdetés

Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz sNORh #13606 üzenetére

Este: lexus a nagycsaládos parkolóban keresztben parkolt 2 helyen.... a tehetség... de a fődíjat akkor is városunk okos, ügyes, segítőkész khm.... rendőrei viszik el rendszeresen a bejárat elé állva közvetlenül oda ahol egyébként senki sem áll meg...

Debreceni tesconál érdemes nézni a bejárat előtt rokiparkolókat... legutóbb 8 autóból: 7-es előző mw, zsír új a4 audi, vw golf 4 17-es kerekekkel, szárnnyal, új jeep, és még volt pár de hasonló új járgány és egyetlen egy darab lada samara volt 3 ajtós aki ott állt rokikártyával...

Komolyan kezdem azt hinni, hogy magyarországon 10-ből 9 rokkant kőgazdag és csak 1 csóró van, a parkolók ezt mutatják...

Amúgy meg én is állok keresztbe a parkolóban csak a sorok legvégén, már csak azért is mert a padkára nem tudok ráállni akkor pedig sok helyen kilógok + az elmúlt héten még így is 2 új rányitást szereztem persze név nélkül.... Ahol persze csak pár hely van oda én sem állok be keresztbe de nem ártana valami rendszer ami figyeli az autóm minden oldalát és vissza tudom keresni, hogy ki nyitja rá az ajtót.

A legjobb parkoló: józsai sparnál közvetlenül az épület mellettiek, a tervező vagy nem látott autót vagy csak: seicento, kispolák, maruti, alto és társait mert pont akkora a parkoló, hogy ha sikerül középre állnom és pl a parkoló "felfestett" széleinél fal lenne akkor kb 3-3 centi maradna a fal és a tükrök között és akkor még ott tartunk, hogy nekem b vectrán ugye elég speckó tükör van és kb 3-4 centivel kevésbé lóg ki mint más autóknál.... na és még így kellene kinyitni az ajtót :D

Aktív témák