Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Blu-ray írót?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusHun
őstag
Kozben nekem is elojott egy hiba (Deb 4-en) ami eleg zavaro.
A useradd parancsra azt irja, hogy "Segmentation fault". Nincs se --help, semmi. A usermod es userdel mukodik hiba nelkul. Egy honapja meg mukodott, az ota pedig nem lett semmi telepitve. -
DeusHun
őstag
-
DeusHun
őstag
Üdv!
Belefutottam egy olyan hibaba amit mar egy napja nem tudok megoldani.
Konkretan a Sarge (3.1) gepünk nem tudja mount-olni a pendrive-omat. A mount -t vfat /dev/sda1 /media/usb parancsra közli, hogy "not a valid block device". A /var/log/messages-ben nem jelenik meg semmi, fdisk -l /dev/sda nem ad vissza semmit. Az pendrive amugy 4 gigas, fat32-re formazva, Intenso markaju(?).
A plusz poen, hogy a pendrive-rol kiirtam az adatokat cd-re (Win Vista alapertelmezett irojaval), hogy na majd akkor arrol szepen megiscsak felmasolom az adatokat, de a cd-t sem tudja olvasni (probaltam masik lemezzel, a Debian 3.1 telepitolemezt siman mount-olta!).
Halozat nincs a gepen.
Van valakinek valamilyen tippje, hogy mit lehetne kezdeni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest