-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
seweren
csendes tag
Win particiot szeretnek mountolni, ugy hogy mar bootolas utan elerheto legyen a tartalma minden felhasznalonak. MP3 playing miatt.
/etc/fstab -ba beleirtam ezt a ket sort:
#/dev/hda1 /mnt/win ntfs dev,ro,user,auto 0 0
/dev/hda1 /mnt/win ntfs defaults,noexec,ro 0 0
semelyikkel se muxik, ha root jogra valtok, akkor rogton latom a tartalmat, ha sim felhasznalo jogban akarom mountolni, akkor meg root jogot ker. Mit rontok el? -
seweren
csendes tag
Hellosztok, Gaim topic nincs, de akkor ideirok. Tök kicsi a beszélgetésnél a Gaim betűje, meg szivesen formáznám, könnyedén, és állítólag létrehozok egy .gtkrc-2.0 file homeba, és editorolom, és még példát is láttam hozzá, de nem tudtam leszűrni belőle, hogy mizu.
Tehát csak ennyi a kérdésem, hogy mit irjak bele a fileba, hogy nagyobb legyen a chatelesnel a betu, és még mondjuk a szint is meg utdjam mondani neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest